Светли петна да спечелим Pine изглежда като Maple

Използването на недвижими кленово дърво може да се струват непосилни , когато изграждането мебели или други дървени елементи. Поради това, много дърводелци избират да се изгради с бор и се използват специални техники Готово, за да даде този евтин материал лечение, което прилича на клен . Въпреки, че това е отнема , използвайки леки палта от различни петна в една стъпка време може да се получи приемлива алтернатива , когато се използва бор на мястото на клен . Запечатайте с One -Step Light Gold Stain MarketBook.bg: Когато използвате няколко петна , започнете с леки цветове първо .

От бор е по- пореста дърво , това е важно да се започне с една техника, за да се подготвям за запечатване на дървото и да го даде текстура повече като клен . Най-бързият начин да направите това е да бързо да търка в светло палто на една стъпка светло-златист цвят петно ​​с мека, чиста кърпа. Една стъпка петно ​​има цвят и блясък в продукта и то ще създаде мек оттенък , който спомага за създаване на дълбочина , когато се комбинира с други петна. Въпреки това , една стъпка петна са много лепкави . Ето защо е важно да се работи бързо и ще позволи на петното да изсъхне през нощта , преди да нанесете следващия слой .


Използвайте Light Red One -Step Stain MarketBook.bg: Използвайте много фина стоманена вълна, за да пясък дърво между петна слоеве.

Използвайте много фина стоманена вълна, за да се подготвям дърва за следващия слой . Махни достатъчно на предходната петното , за да може следващия петното да проникне частично през гора , но не махайте всички от светлина злато петното . Втрийте в слой от светло червено една стъпка петно ​​на върха на светло злато . Това дава на втория цвят на червени оттенъци , необходими за дълбочина в парче . Нека петно ​​изсъхне през нощта .

Защо ще Мъртво Flowers Stop създаде Garbage Изхвърляне

? Ако имате запушват в сметоизвозването и наскоро смлени цветя в нея , може да се чудите , ако цъфти и стъблата са причината за вашия запушват . В действителност , те могат да бъдат . A разнообразие о

Περισσότερα >
Как да се възстанови една Критерий Music Box

Антични Критерий музикални кутии са търсени парчета от мебели, които са скъпи за да купя, ако преди това възстановен. Мнозина бяха проектирани и изработени в Швейцария , Германия и Съединените щати ок

Περισσότερα >