Как да Reupholster на One -Ring Bar Stool

Можете да персонализирате вашия декор евтино от претапициране старите едно -образни бар столове . Тапицерия плат, ще бъде най- издръжлив, но може да се наложи по- модел или цветови варианти , ако изберете по-лека материя . Ако претапициране няколко изпражнения, може да искате да използвате една и съща материя за всеки един или изберете друг плат за всеки стол . Проектът ще отнеме около един час и половина, за да завърши, в зависимост от това колко един пръстен бар столове ви reupholster . Нещата ще трябва
Staple пистолет
Fabric
Flat винт главата на водача
Мебели пяна
Foam лепило
Ножици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

Обърнете стола с главата надолу, за да се премахне съществуващата тъкан . Използвайте плоска главата отвертка, за да повдигнете скобите държи плата на място.

2

Използвайте стария тапицерията ви отстранява от изпражненията за измерване на плата. Поставете старата тапицерия апартамента над плата и се нарязва на плата , така че да е със същия размер и форма като старата тапицерия .


3

Извадете старата пяна подложка от изпражненията . Използвайте това, за да се измери количеството на мебели пяна която се нуждаете. Поставете старата пяна върху парче на мебели пяна, за да получите правилния размер.

4

Залепете пяната мебели по горната част на столчето . Лепилото трябва да изсъхне в продължение на най -малко един час преди да прикрепите плата.

5

Поставете плата с главата надолу на пода , маса или друга равна повърхност. Поставете подложка пяна изпражненията над материята . Използвайте щапелни пистолет за скоби на тъканта на мястото си.

Как да премахнете линия или маркуч От Whirlpool Dual Вода Valve

Когато лед създателя си Whirlpool хладилник е неизправност , може да се наложи да замени двойната вода клапан , също наречена двойна крана за вода . Вентилът е в близост до екстериора на машината и е

Περισσότερα >
Как да направим един плексиглас Mirror

Simple огледала са достъпни , но не добавят много визуално обжалване пред дома си . Fancy , рамкирани огледала са склонни да бъдат скъпи и тежки . Въпреки това , можете да направите своя собствена рам

Περισσότερα >