Do- It- Yourself Shoe Rack Home Project

Купчини на обувки може бързо да се натрупват и елементарно иначе безупречен килер. Стойки обущарски са надеждни възможности за организиране и съхраняване на няколко чифта обувки в ограничено пространство . Въпреки това, тъй като много обувки стелажи са само достатъчно големи да поберат няколко чифта обувки , закупуване на достатъчно купен от магазина рафтове за обувки , за да подкрепи нарастващата си колекция обувки може да бъде скъпо . Поръчкови направите свои собствени стелажи за обувки от евтини материали , които могат да бъдат разширени с всеки нов чифт обувки , които купувате . Нещата ще трябва
2 Sonotubes , 10 -по- четиресет и осем инча
1 - инч дебелина шперплат
Paint
ръчен трион
винтове
Electric отверка

Покажи повече Инструкции

1

Използвайте ръчен трион за рязане два sonotubes в 8 - инчови парчета, така че всеки sonotube дава шест малки тръби. Нарежете шперплат в 12 осем на десет инча ивици и 24 осем от 4.5 - инчови ивици.

2

Боядисайте sonotubes и шперплат с два слоя боя и оставете да изсъхне .


3

Поставете шперплат във всяка sonotube така че шперплата разделя sonotube наполовина. Поставете малки шперплатови ивици перпендикулярно на първия делител да се раздели на четири sonotube дори отделения.

4

От външната страна на тръбата , поставете два винта от всяка страна на шперплата да я държи на място . Вашите винтове трябва да се поставят два инча от всеки от отворите на тръбата.

5

Поставете пет от тръбите на пода хоризонтално по протежение на основата на гардероба ви стена с отвори навън. Нанесете лепило за дърво между всяка една от тръбите , за да ги държи заедно .

6

Направете друг ред от четири тръби , да ги лепене един към друг с лепило за дърво . Разположете ги на върха на първия ред , така че всяка тръба се вписва между две тръби под него .

7

Продължаване редове на тръби с една по-малко , отколкото на реда под тях, докато ви свършат на тръбите. <Бразилски>
8

Поставете една обувка във всяко отделение , така че всяка тръба може да побере четири обувки.

Blueair 610B Vs. 601

Начало пречистватели на въздуха , като например Blueair HepaSilent 610B и Blueair 601 са предназначени за улавяне микрона частици (до 99.97% на 0,1 микрона частици) домакински дразнители като поленови

Περισσότερα >
Ецване Дърво Техники

Pickling е термин, използван за описване на определен завършек на дървени мебели . Финалът прави ново дърво се появи стара и опетнена . Това е най-вече направено, за да се отвори пори гори като дъб, и

Περισσότερα >