DIY Постоянния Desk Cubicle

работници Office могат да свидетелстват за вредните ефекти на седи по цял ден . В идеалния случай , служителите ще имат регулируеми бюра в техните работни места. Следващата най-добрият вариант е постоянна бюро. Wellness експерт Mark Sisson посочва, че работи , докато стоиш, е много по-добре за вашето здраве , морала и производителността , отколкото седи по цял ден . В домашния офис , можете да направите вашия Постоянния бюро от консервната рафтове, дървени отпадъци и други материали около къщата . Но дори и офис кабини могат да бъдат оборудвани с DIY постоянните бюра. Нещата ще трябва
Предпазни очила
Steel - змияр ботуши
бормашина
свредла , 1/2 инча
Шофьорски бита , разнообразни размери
две магарета
плот , ламинат , на 23 инча дълбоки
2 - от -4 дървен материал , 6 фута дълго
циркуляр
T - квадратни , 24 инча
молив Carpenter е. скрап дърво , на 23 инча дължина
2 C- скоби, 6инч
ниво Spirit
стрейт едж , метал, 48 инча
болтове , дълга 3 инча, 1/2 инча диаметър , бокс
Шайби , 1/2 инча , кутия <Бразилски> Ядки , 1/2 инча , кутия
2 полумесеци гаечни ключове , 1/2 инча
Саморези-винтове , 4 инча, кутия MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Подготовка на таблото
<Бразилски> 1

Сложете си предпазни очила и стомана - змияр ботуши , преди да започне работа по този проект. С помощта на партньор , се отстранят всички предмети на бюрото от зоната на работа .

2

Отстранете всички кабели, разклонители и резервна батерия единици от зоната на работа . Тък далеч тавана и пода инсталирани мрежови кабели , за да се избегне повреда и опасност от препъване .


3

С помощта на партньор , използвайте силата си тренировка и всички необходими шофиране бита да се премахне съществуващата бюрото. Премахнете части старата бюро е от зоната на работа .


Рязане на части

4

Измерете ширината на таблото на . Поставете плота на магарета . Отбележи разстояние ширината на таблото на ламиниран плот . Използване на T - квадрат , начертайте молив линия от задната към предната част .

5

Поставете циркуляра срещу молив линията. Разграничавам от ръба на триона с молива . Използвай Т- квадрата, за да нарисувате линия през плота .

6

Поставете дървото скрап върху плота , наравно с втората си линия молив . Стегнете го в място на всеки край с С- скоби . Сега имате жига гарантиране на права кройка .

7

Поставете циркуляра плътно към шаблона . Като ваш партньор държи върху свободния край на шасито плота е , да направи своя дял.

8

Изрежете три дължини на 2 - от - 4 с циркуляра . Нарежете първото парче към широчината на кабината е , останалите до 20 инча.


Инсталиране на Бюро Поддържа

9

Draw молив линия по протежение вътре в таблото е при 37 7 /8 инча . Използвайте силата на духа и правата линия, за да се гарантира, линията е ниво и напълно прав .

10

Mark линиите на страни на таблото е с молив на 2 1/2 инча и 19 1/2 инча броене от гърба на таблото на . На линия в гърба , поставете молив 2 1/2 инча от ъглите . Добавяне на друг молив в средата на линията .

11

Положи 2 - от -4 секции стъпили на земята. Начертайте успоредна линия по дължината на всяко парче , 1 7/8 инча от ръба .

12

На молив линии на 20 - инчови парчета , поставете молив един инч от всеки край. На линия молив друга част е , място марки 2 1/2 инча от всеки край и един в централната си точка . Поставете 2 -по- 4s срещу стените на таблото , за да гарантира, че всички молив марка състава.

13

Прикрепете 1/2-inch коронката към електрическа бормашина . Пробийте през всички белези по стените на таблото и в 4s 2 -по- . Прикрепете


инсталиране 2 -по- 4s до таблото стените с болтове, шайби и гайки , но само пръст - затегнат гайките . Десктопа

14

Поставете плота върху 4s 2 -по- така, че да е наравно с всички кабина стени. Прикрепете Филипс - главата малко шофиране да си тренировка. Фиксирайте плота на бюрото поддържа от шофиране 4 - инчови винтове за дърво на през плота и в опорите , в инчови интервали 5 . Зенкеровайте винтовете за дърво за по-добър външен вид и допълнителна безопасност .

15

Затегнете болтовете и гайките на помощ отпускана с най гайковерти полумесеци . Те трябва да са " куче - здраво, " с други думи , възможно най-стегнато .

16

Затегнете всички болтове две седмици след инсталирането на постоянната бюрото във вашата кабина. На 2 -по- 4s ще се разшири или да се разхлабят малко в това време.

Как да се промени една Maytag Neptune Door Boot

The Maytag Neptune пералнята е челен товарач . Поради това е важно , че предният печата да бъде непроницаема . Багажникът на вратата е гумено уплътнение , което запълва празнината между ваната за миен

Περισσότερα >
Разлика между Махагон & Дъбова дървесина

махагон и дъб са твърда дървесина , използвани в производството на мебели . Като твърда дървесина , и двете идват от стволовете на широколистните дървета, или широколистни дървета, които губят листата

Περισσότερα >