Как да се изгради временна Rack облекло

Независимо дали имате малък апартамент с достатъчно пространство, или просто имат повече дрехи , отколкото си знам какво да правя с , временна рейка облекло може да ви дам, че допълнително пространство за съхранение , което трябва . Добавяне на един рафт и колела на дъното на багажника и ще имате подвижен склад за обувки и висящи предмети. A временно съхранение багажник също е удобен инструмент, за да се покаже вашите елементи , ако сте дизайнер или предприемач с щанд на местния пазар фермер или бълха . Нещата ще трябва
две стоманени водопроводчици тръба ( 48 - инча дължина и всеки 1/2-inch в диаметър)
една стомана водопроводчици тръба ( с дължина 18 инча и 1/2-inch в диаметър) <Бразилски> 2-90 градуса лакът водопроводчици тръбопроводи ( 1/2-inch диаметър)
две кръгови подови водопроводчици тръби фланци ( 1/2-inch диаметър)
1-12 - инчов с 22 - инчов парче дърво <Бразилски> Шлайф
Четири търкалящите колела
16 1 - инчови винтове
бормашина
Ruler MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Използвайте циркуляр за рязане парче дърво в 12 - инчов с 22 - инчов парче или да го прости и да поиска един служител в магазин за хардуер да нацепи дърва за вас в момента на покупката.

2

от долната страна на летвата , измерете 1/2-inch в от всеки ъгъл и марка си измервания с молив .


3

Поставете си колела върху марка молив и пробийте колелата върху дървото с винтове . Обръщане на дървото над , така че сега имате Доли .

4

Поставете една кръгова тръба фланец в далечния ляв центъра на куклата . Завийте върху куклата с бормашина . Поставете втората кръгова тръба фланец на точно обратното място на куклата . Завийте върху куклата с бормашина .

5

Съберете всички три нейни парчета и двете лакътни фитинги. Поставете парчетата на пода във формата на " U" форма. Дългите парчета трябва да са на трибуните и на малки парчета трябва да бъдат стелажа. Прикрепете стойката към двете стойки със завъртане на тръбите в арматурата налакътници .

6

Щанд на U -образна опора и завъртете дъното на щанда в две кръгови тръбните фланци на върха на Доли . Сега имате багажник дрехи .

Превенция на Smoke Backdraft От пелети Печки Vent Pipe

Back течения носят дим и изгорели газове от пелети печка в дома . Това неприятно преживяване може да предизвика дим щети на дома. При нормална работа , разгорещените дим и изгорели газове естествено с

Περισσότερα >
За Do - It- Yourself Мебели

Много отдавна, когато електрически инструменти все още не са били измислени , хората използват техните ръце , пот и кръв, за да се създаде не само домовете си , а техните мебели , както добре. Мебели

Περισσότερα >