Как да нарисува Wooden Glider председател

Независимо дали сте изградили един от нулата или просто искате да репаратура съществуваща парче , боядисване дървен планер стол може да се създаде страхотен нов поглед за вашите мебели . Това е един лесен начин да направите вашия стол се открояват в тълпата . Боядисване на дървени планер стол не се различава от всеки друг вид боядисване на дървени мебели . С подходящите инструменти и малко търпение , можете да завършите това направи-си -сам проект лесно. Нещата ще трябва
Капка кърпа
Medium - шкурка
чиста и суха кърпа
Primer
Paint
1-1/2-inch плоска четка
Mini валяк за боядисване MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

определят цвета , който искате да боядисате планер стол. Покупка рисува заедно с кутията на грунд база палто за най-добри резултати . Маслени бои осигуряват по- трайно покритие от латекс.

2

можете да намерите голям , добре вентилирано работна площ , в която да рисува . Поставете капка кърпи на пода , за да се предпази от боя си разливи .


3

Махни възглавницата на седалката от дървената планер стола. Повечето възглавници са вързани на две места на гърба на стола . Развържете лентите възглавница и легна на възглавницата настрана.

4

Sand цялата повърхност на стола със средно - шкурка . Вие не трябва да се отстранят всички слоеве на стара боя напълно , просто груба до повърхността добре . Грапавата повърхност позволява боя, за да се придържат по-добре.

5

Paint палто грунд върху стола. Използвайте 1-1/2 - инчов плосък четката да рисува големи задни повърхности . Използвайте мини валяк за боядисване областта на планера сядане. Мини ролка ще създаде гладка повърхност от четка . Напълно покрива целия стол с козината на грунд. Оставя козината да изсъхне напълно .

6

Paint си цвета на козината върху дървена планер стола. Прилагане на същия метод, както с праймер , използвайки 1-1/2-inch плоска четка за големи обратно области и мини ролка за по- видими места . Оставете боята да изсъхне напълно.

7

Изследвай стола за области, които се нуждаят от втори слой боя . Пребоядисвам области на стола , както е необходимо . Оставете боята да изсъхне напълно.

8

Вържете седалката обратно на планера , след като боята изсъхне напълно.

Как да се прикрият с Washer Drain Box

кутия за източване A шайба е издълбана в стената близо до пералнята . Кутията обикновено се помещава спирателния кран за водоснабдяване на машината. В рамките на ограниченията на перално помещение , к

Περισσότερα >
Как да Пола османски

Табуретки , известни като табуретки , са били наречени такива , тъй като 1800 г. , защото според Visiondecor , табуретки са обикновено се използва в легнало положение с крака нагоре по изпражненията .

Περισσότερα >