Как да направим Домашно Girly Полилей

комплекти Swag лампи , основата за една домашна лампа, възможност за безкрайни възможности, когато персонализиране опции осветление си домакинство . Използвайте комплект рушвет , за да проектирате свой собствен обесване полилей , подходящ за вашите лични, момичешки стил . Включване характерно женствени елементи като цветя и перли за трансформиране на обикновен градински кошница в бляскав осветително тяло . Използвайте Mardi Gras или партийни перли, за да се запази този проект евтин , а вие ще удиви хората с безспорно шик резултати. Нещата ще трябва
White спрей боя
Телени резачки
Half твърд алуминиев проводник , около 12 габарит
Wired комплект рушвет лампа
Ножици
Faux - формован перлени огърлици , най-малко 35 инча около
Soft алуминиева тел , калибър 22
Изкуствени цветя с тел стъбла
Industrial сила занаят лепило MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изберете градина кошница с заоблено дъно и да го окачите в работата си пространство. Напръскайте си висяща кошница с палто от бяла боя . Пръскайте от близко разстояние , за да се гарантира, че боята правилно палта коша. Оставете да изсъхне напълно , след това извадете вериги.

2

Включете коша с главата надолу и се нарязва на две парчета с дебелина габарит алуминиева тел с дължина от няколко сантиметра . Нишка тел през дупки в осветителното тяло и около краищата на малък пръстен на кошница , сега разположен в горната част, в противоположни точки . Туист проводниците да се осигури устройството плътно към коша , и отрежете излишната тел . Настройте метод в зависимост от стила на тела във вашата рушвет комплект. Уверете се, че устройството е разположен на малък пръстен , така че крушката ще се изправи надолу в полилея кошница вместо да сочи навън.


3

Използвайте ножици, за да режат огърлиците в една точка , превръщайки ги в дълги нишки . Не забравяйте да използвате колиета , които не са наистина формован така , че вашите перли не се плъзнат от разбити направление .

4

Изрежете няколко - инчов тънък кичур от тел - габарит . Увийте го точно под първата перла на брега , около низ между първо и второ мъниста , и завъртете няколко пъти . Увийте краищата на едно и също парче тел около големия пръстен в основата на кошница с главата надолу . Туист на няколко пъти, за да се осигури , тогава отрежете краищата. Нека огърлицата виси свободно от ринга .

5

Повторете докато големия пръстен в дъното на коша е покрита с нишки от перли . Те ще се мотае като пискюли или ресни от обръча .

6

Изолирайте единен изкуствени цветя . Увива си тел стволови няколко пъти около една от решетките на коша свързване на голям пръстен малкия горен пръстен . Го ситуира в близост до голяма база , и закрепете с ясно сушене занаят лепило. Оставете да изсъхне и отрежете излишната стъблото с телени резачки .

7

Поставете втория цвете на една и съща лента точно над предишния цветето. Задържат на същия метод. Повторете , движещи се нагоре, за покриване на бара. Направете същото и за покриване на останалата част на вертикални ленти коша си с цветя . Нека изсъхне напълно, преди да се премести или да използвате лампа.

Как да Отстраняване на GE Микровълнова

Трудно е да си представим какъв е бил живота преди микровълновата фурна е изобретен . С удобното си размери , ниски оперативни разходи и бързи времена за готвене , много хора считат, че техните микров

Περισσότερα >
Как да се добави Mirror до Dresser

Как да се добави Mirror до Dresser . Защото вашата спалня е първото нещо, което виждате всяка сутрин , когато се събудиш , атмосферата на помещението е важно. Вашата спалня декор е един от начините да

Περισσότερα >