Как да направим Домашно Drawing Light Box

Ако попитате всеки художник или аниматор , светлинна кутия или светеща табела е, трябва да имате позиция за занаята си . Светещи кутии са идеални за рисуване или проследяване , но могат да бъдат много скъпи и тежки да се влача наоколо. Чрез своя собствена светлина кутия , можете да спестите стотици долари за нещо също толкова функционален , но и преносим. Нещата ще трябва
кутия за съхранение Frosted пластмаса с капак
Small флуоресцентна лампа
Instant лепило , като Super Glue , или тиксо
Utility нож в
Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Изберете матирано пластмасова кутия , която е достатъчно голяма, за да побере работно пространство за рисунки. Замръзналите кутии за съхранение , нарязани на отблясъците и могат да бъдат намерени в повечето къщи, офис и търговски и занаятчийски дюкяни .

2

Orient флуоресцентната лампа в центъра и долната страна на капака. Лепило или лента флуоресцентната лампа здраво към капака.


3

Изрежете малък прорез с полезни нож отстрани на капака достатъчно широк, за захранващия кабел, за да преминеш. Това е така, капакът може да се затваря лесно .

4

Включете го и се включете флуоресцентната лампа . Закрепете капака на кутията за съхранение , с флуоресцентна лампа под капака.

5

Вече сте готови да използвате новия си светеща кутия за чертежи и прохладни 2-D анимации. Извадете лампата , когато е готово .

Отстраняване на боклук Отписани Това няма да изключите

Проектиран за извършване на кратки изблици на смилане, боклук разпореждания , че няма да изключите бързо се износват и неизправност. Въпреки простотата на електрически връзки за обезвреждане на битови

Περισσότερα >
Как да спечелим Примитивните Стол Седалки

Осъществяване на примитивен седалката на стола е прост проект, който използва много малко инструменти. Този проект е идеален за да се опита по време на къмпинг пътуване , когато са налице няколко мест

Περισσότερα >