Как да се изгради Bird Cage щандове

Bird кафезни щандове следва да бъдат прости и силни . Те не трябва да бъде тромава , най- тежък или трудно да се движат. Простотата е ключът за клетка за птици щандове . Bird клетки не са толкова тежки и не се нуждаят от сложни структури, които да ги държат up.You може да ги изгради като еднократна публикувайте катедри само с един пост между два диска . Единственото изискване е, че този пост и долния панел на стойката са на достатъчно тегло и диаметър, за да се осигури баласт за стойката. Нещата ще трябва
Tape мярка
Compass
две парчета 3/4-by-32-by-32 инчов дъбов шперплат
Band видя
едно парче 3/4-by-32 - от -32 инча MDF частици
Glue
Hand скоби
3 парчета 1 -по- 3 - от -36 инчов дъб дървен материал
Cordless винт пистолет /бормашина
1/4-inch тренировка малко
Orbital Sander
100 - песъчинки шкурка
3 - инчови винтове
1 1/2-inch винтове на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Мярка в долната част на Birdcage . Задайте компас и начертайте кръг на парче дъб шперплат , който е един инч по-голям диаметър , отколкото измерването. Изрежете кръга изложени на банциг . Използвайте изрежете кръг като шаблон, за да се проследи и нарязани друг кръг от дъб и един от MDF частици .

2

Намажете един равномерен слой лепило на върха на ПДЧ и МДФ. Поставете един от кръговете дъбови на върха на слепени частици . Поставете топчето през две магарета . Поставете четири ръчни скоби около периметъра на кръговете и затегнете , докато лепило излъчва от ръбовете .


3

Отстранете скобите след като лепилото изсъхне в продължение на един час. Не трябва да има ламиниран DISC1 1/2-inches дебел MDF с частици на дъното и дъба на върха. Частици е много по -тежък от дъбов шперплат. Той се използва за тегло.

4

Поставете три парчета от дъб дървен материал от плосък през две магарета . Четка слой от лепило по цялата дължина на едно парче . Стека един от другите фигури на лепени парче. Четка слой от лепило на втория парче. Поставете третото парче на върха на втората част . Място скоби надолу по дължината на комина от дъб, на разстояние 6 инча един от друг, и затегнете . Изчакайте един час, за лепилото да изсъхне и махнете скобите . Не трябва да има ламиниран 3 - от -3 - от -36 инчов пост .

5

Sand ламиниран дъб диска , единната дъб диска и ламиниран дъб пункт чрез шкурка и 100 - песъчинки шкурка. Кръг и изглаждане на всички ръбове на всички парчета .

6

Пробийте три 1/4-inch дупки през горния дъб диска и ламиниран диска с безжична винт пистолет. Отворите трябва да бъдат директно в центъра на дисковете в модел триъгълник , с отвори 2 инч отделно .

7

Скоба гредата вертикално на стол , така че горната част е стабилна . Четка слой лепило върху горната част на вратата. Поставете ламиниран диска на върха на поста и да го центрирате . Използвайте компаса, за да намерите центъра на диска преди време, ако не сте сигурни за това. Поставете три 3 - цолови винтове в отворите и затегнете с винт акумулаторен пистолет.

8

Отстранете скобата . Стойка поста въз ламиниран диска. Четка слой лепило върху горната част на вратата. Поставете дъб диска в горната част на гредата и завийте на с един 1/2-inch винтове точно както направиха с основата .

My газова готварска печка е задръстена

Газови печки изискват постоянен поток от природен газ или пропан с техните горелки , за да функционира правилно . С течение на времето , на горелките може да се развие натрупване на утайка , което се

Περισσότερα >
Електроинструменти Използваните в Wood Shop

Дърво магазини склад електрически инструменти в зависимост от компетентността и комфорт нивото на оператора . А броят на властта дървени инструменти са на разположение , за да се постигне една и съща

Περισσότερα >