DIY Beer Bottle Мебели

Дали намерят вашите плотове обсипани с абсурден брой изпразва след епична партия или просто не знаят какво да правят с нарастващата си колекция от необичайни бутилки бира , рециклирането им в мебели един - на-а - вид парчета ще дадат нов живот на стари бутилки и същевременно служат като художествено-творческа стая декор. Научете как да се включи стъклени бутилки бира в един прост проект рафтове занаят и да създадете свои собствени малки мебели за акцентиране всяка стая в дома ви . Нещата ще трябва
12 чисти бутилки бира
6 малки куки
6 куки и очни цедки с 6- инчов капацитет обсега
три, 30 - от -11- инчови дъски на шлифован дърво <Бразилски> бормашина
Лепила епоксидни
Ролетка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Drill четири , 2 - инчов диаметър дупки в дъската , която ще ви бъде най-горния рафт . Пробийте две дупки на всяко кратко край на дъската , около 2 инча от страни , горната и долната част на дъската .

2

Мярка точния диаметър на устията на вашите бирени бутилки, за да се определи колко голям, за да пробиете дупка за тях, за да си почине инча Drill четири частични дупки в ъглите на дъската средната , достатъчно голяма за устата на бутилката , за да седне плътно вътре , също 2 -инча инча Stop сондажи в средата на дебелината на дървесината да се създадат канали за уста бутилка за почивка инча Пробийте горички в долната страна на рафта.


3

Screw една чаша кука между двете бутилки дупки от всяка страна на всеки рафт. Завинтете куките в дъното на най-горния рафт , горната и долната част на средния рафт и горната част на долния рафт .

4

Използвайте епоксидна да се свърже четири бутилки върху горния край на средата рафт. Поставете бутилките , така че те да отговарят на каналите от долната страна на дъската и дупките в най-горния рафт . Оставете лепилото да изсъхне според инструкциите върху опаковката .

5

Плъзнете горния рафт над вратовете на бутилката и я запечата с епоксидна смола . Свържете куката и очни ограничения между рафтовете.

6

Използвайте епоксидна да се свърже четири бутилки върху горния край на долния рафт . Поставете бутилките , така че те да отговарят на каналите от долната страна на дъската и дупките в най-горния рафт . Оставя се да се лепилото да изсъхне според инструкциите върху опаковката .

7

Попълнете каналите от долната страна на средния рафт с епоксидна и привеждане на рафтовете на магазините , така че устата на бутилката от долния рафт затворете в жлебовете под средния рафт . Оставете смолата да изсъхне преди да поставите облегалките за кука и на очите .

Какво причинява вода , за да излезе на тръбата Clear Overflow в Top- Зареждане на GE Шайби

? General Electric (GE ) горно зареждане шайби имат ясна , пластмаса или гума препълване или тръба под налягане, което се пълни с вода , тъй като ваната също запълва . След като се постигне желаното н

Περισσότερα >
Как да направим един Art Таблица за Playroom

Направи стая за игри привлекателен за детето си чрез добавяне на елементи като дете размер столове, маси и бюра . Тази стая ще помогне на детето да изследва въображението си чрез художествените си уме

Περισσότερα >