Как да спечелим една висулка Light Out на поцинкована кофа

Създаване на полезни предмети от използваните материали помага да запазите тези елементи от депата и създава нови приложения за тях. A висулка светлина , направена от поцинкована кофа ви осигурява с лека висяща , че може да даде стаята си един селски поглед , докато осветява стаята. Осъществяване този тип на светлината от една кофа ви позволява да трансформира нещо, което вече не се налага употреба за в нещо, което може да се използва за много години напред . Нещата ще трябва
Small поцинкована кофа
Клещи
Ролетка
Пробийте с метална малко
заместване лампа кабел с гнездо и включете
Тиксо
отвертка
Hammer
Клещи
крушката
Таван кука или растение закачалка
Cord капак ( по желание)

Покажи повече инструкции
е. 1

Махнете дръжката метал от кофа . Задайте го настрана, за да използвате по-късно .

2

Завъртете кофа отдолу страна - нагоре.


3

Мярка през центъра на дъното на кофата от най-малко две посоки и да намерят точния център .

4

Пробийте дупка в центъра на дъното на кофата , която е достатъчно голяма, за да се хранят на щепсел края на кабела на смяната на лампата чрез . Краят на гнездо на кабела , който е в края , когато поставите крушката , не трябва да мине през дупката.

5

дръпнете куплунга края на кабела на смяната на лампата през дупката на дъното от вътрешната към външната страна . Спрете, когато гнездото докосва дъното на кофата.

6

Запечатайте отвора с тиксо , за да помогне задръжте контакта на мястото на дъното на кофата. Използвайте тиксо както от вътрешната и външната страна на кофата.

7

Използвайте клещи, за да захванете дръжката на кофата до точка в нейния средна точка . Пробийте две дупки в кофата в близост до дъното на кофата директно един срещу друг с отвертката и чука.

8

Поставете двата края на дръжката на кофата през тези две дупки, за да се създаде една закачалка за лампата да поеме натиска върху кабела , тъй като виси .

9

Флип кофата в дясно и се огъват на дръжката завършва към дъното на кофата да държи дръжката на мястото си в новата си позиция.

10

Флип кофата назад така, дъното му и кабела са към тавана отново.

11

Punch дупки в стената на кофата с помощта на отвертка като длетото и чук да хомогенизира отвертката през метала. Създаване на дизайн, модел или да направите произволни пиърсинги . Тези дупки ще светят , когато светне лампата.

12

Винтови една крушка в контакта вътре в лампата. Включете го , за да гарантират, че тя работи .

13

Пробийте дупка в тавана за таван кука или в стената за растителна закачалка . Инсталирайте съответния хардуер в тавана или стената с включени винтове.

14

Hang висулка светлина кофа от куката или закачалка за дръжката на кофата . Нахранете кабел до куката или закачалката и го прекарайте през .

15

Пусни кабел към стената и надолу в електрическия контакт . Покрийте с капак кабел декоративен шнур , ако желае.

Central Air Conditioning ударен от мълния

Lightning , която е причинена от физическо електрически разряд , може да повреди електрическите уреди, както вътре, така и извън дома . По време на буря , мълния може да удари вашата централна климати

Περισσότερα >
Как да спечелим една Дървен сгъваем стол,

винаги има нужда от допълнителни столове , когато приятелите посещават вашия дом. Ако имате някоя от страните, ще имате нужда от допълнителни столове за вашите гости. Закупуването столове може да бъде

Περισσότερα >