Съвети за да украсят една домашна Toy Бебе Bed

Миниатюрна бебе легло може да се побере добре с персонализиран куклена къща украсена точно начина, по който ще искате вашата къща мечта да бъде. Спално бельо и тъкани ви позволи да персонализирате леглото, за да съвпада с декор на миниатюрен стая. Трудната част е намирането на обекти, които са пропорционални на миниатюрен леглото и се наложи да импровизира . Провеждане на тъканта на леглото също може да бъде трудно , тъй като по-малките материали са по-склонни да отворим когато скрепителни елементи са вградени в тях , че лепила могат лесно да притежават леки обекти заедно . Нещата ще трябва
Tiny плюшена играчка
Fabric
Ruler
Foam
Glue

Покажи повече инструкции

1

Поставете животни малки играчки в бебешко легло . Ако леглото е много малка , правят играчките още по-малък , за да остане в съотношение към леглото . Някои препарирани животни ключ вериги са достатъчно малки, за да се поберат в една играчка бебе легло .

2

Изберете вида на плат , който възнамерявате да използвате. Бебешки цветове често са светли пастелни цветове , но ако искате много реалистична легло, да използват по-силни цветове, които бебето играчка -вероятно ще възприемат , ако беше истински. Fabric с много малки изображения върху него , като малки кученца , ще изглежда пропорционална на миниатюрен леглото. Уверете се, че детайлите на контраста легла помежду си , така че те се открояват.


3

Използвайте линийка , за да измерите дължината и ширината на бебето леглото. Използвайте тези размери да се изрежат плат и пяна , които са малко по-малък , отколкото на леглото , така че тя ще се побере . Поставете пяната в леглото, за да го правят да изглежда мека и плюш .

4

Поставете тъканта над пяната да служи като легла. Tuck краищата на завивките инча Ако настилката не остана в леглото на бебето , да се използва лепило, подходящо за вида на материала, който се използва , за да оправя леглото . Например , ако сте използвали балсово дърво, изберете лепило , който се разгъва , когато той изсъхва , тъй като балсово дърво е порест и ще абсорбира част от лепилото .

5

навивам малки количества от плат и ги поставете в краищата на бебе леглото . Тези парченца плат служат като подложка , така че бебето играчка не се търкаля в страните на яслите и да се нарани . Използвайте същата материя, която сте използвали при спалното бельо да му се даде единен поглед.

6

Чаршаф малки парчета от прозрачен плат по ъглите на леглото и лепило страна на плата до леглото . Ако таблата е твърде малък, за да заставам на плата, измери плат , така че да има една - трета от дължината на леглото и 1 1/2 пъти широчината .

7

Изрежете площад на плат и да го изкривят да образуват арка . Лепило или щапелни ъглите на тъканта в началото на леглото и лепило края на тъканта близо до таблата за образуване на покритие. Този покриващ блокове интензивна слънчева светлина , която би смаже истинско бебе .

A Кенмор Ice Maker не е Изваждане Ice

Ако чакаш за студена напитка в горещ ден , с което се отказва да се откаже ледени кубчета си Кенмор лед машина може да изглежда като трагедия. Но в много случаи , че има бързо решение на проблема . Пр

Περισσότερα >
Как да спечелим една Corner Bench

Ако търсите начин да добавите повече места за сядане в дома си , но вече са изправени пред ограничения в пространството , пейка в корнер може да бъде ефективно решение на вашия проблем . Пейка ъгъл им

Περισσότερα >