DIY Belly Up Bar Таблица

A корема нагоре бар маса прави случайни събирания комфортно, като седи на височина , която ви позволява да настроите удобно храна и напитки на масата , докато стои . Таблицата трябва да завършва на кръста си или да седи малко по-висок , така че лесно можете да почиват ръцете си на повърхността. Общата височина за маса корема бар е 44 инча , но ако сте по-висок или по-кратък , можете да го настроите според вашите изисквания височина . Нещата ще трябва
Дърво дъски
Pencil
Saw
Предпазни очила
Ръкавици
вратовръзка косата
Пробийте
Дюбели
лепило за дърво
дървени пръти
Шкурка
Так кърпа
Wood петно ​​
Paintbrush
Clear палто MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Lay три дъски на 1 - инч дебелина , дълга 3 фута и 1 -метров широк дърво рамо до рамо . Line тях , така че те да образуват квадрат от дърво.

2

Начертайте голям кръг във всички три дъски, които се докосват всяка страна на площада. Работете бавно, за да се гарантира, че кръгът е толкова гладко , колкото е възможно , и се закръглява добре.


3

Издърпайте дъски и освен нарязани и всеки един по линията с пъзел . Стегнете парчетата дърво до работната маса с C- скоби , преди да изрежете и носете предпазни очила , както и ръкавици. Вържете косата си обратно, ако тя виси по-ниско от раменете си .

4

Пробийте два 1/2 инча дълбоки и 1/4 инча дебелина дупки в дясната и лявата страна на най-дългата дъска от дърво. Разположете ги шест инча далеч от ъглите на дъската . Пробийте две дупки в оставащите дъските на страната, която се допира до най-дългата дъската да направи кръг, така че дупките се срещат , когато кръгът се сглоби отново .

5

Изрежете четири дървени дюбели , които са 1/4 инчов широк и дълъг един сантиметър. Напълнете две дупки от двете кратко дъска с лепило за дърво и го поставете дюбелите в дупките . Избършете излишния лепило с кърпа .

6

Запълнете дупките в дългосрочен дъската с лепило за дърво и бутнете всички парчета заедно. Това формира горната част на таблицата .

7

Изрежете четири кръгли дървени колове , които са 44 инч висок и широк три инча . Пробийте 1/4-inch широк и 1/2-inch дълбока дупка в единия край на дървената стълба. Напълнете го с лепило за дърво и прокара един 1/2-inch дълга дървена дюбел в горната част на всеки полюс .

8

Начертайте квадрат на кръглата маса върха , която има един ъгъл докосва всеки край на кръга. Пробийте 1/4-inch широк отвор през дърво настолна четири инча в от всеки ъгъл на площада.

9

Поставете дървени стълбове с изпъкнали дюбелите във всяка дупка, пробита в масата. Обръщане на масата над , така че това е подкрепено от краката .

10

Sand горната част на таблицата, за да се изгладят дюбелите в краката , както и различни плоскости . Това оставя на върха напълно гладка. Избършете стърготините с халс кърпа.

11

Потопете четката в дърво петното по ваш избор. Намажете петното върху дърво с четката , за да оставите слой на петното . Оставете петното да изсъхне , преди да продължите .

12

Нанесете още един слой на петното същия начин, по който се прилага на първия . Оставете го да изсъхне напълно . Напръскайте цялата таблица със слой от ясно палто водоустойчив мерки и теглилки , за да го предпази от наводнение .

Как да получите Manual за микровълнова фурна

Всеки път, когато си купувате микровълнова фурна от магазин за търговия на дребно , той идва с ръководство за употреба , за да ви помогне да разберете всички негови функции. Вашият наръчник микровълно

Περισσότερα >
Как да се Gold Leaf настолна

Как да Gold Leaf настолна . Gold листа ще превърне всяка маса в царствен повърхност годни за кралица. Има много различни видове листа - тъканни - тънки листове от метал - които можете да закупите на и

Περισσότερα >