Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> зеленчукова градина >> Content

Как да се изгради един Veggie Plant Tower

зеленчук кули спомогне за опазването на пространство чрез насърчаване на растенията да растат , вместо навън. Те също помагат задръжте зеленчуци от земята далеч от мръсотията , като ги предпазва от гниене и насекоми. Формата и размерът на кулата зависи от това какъв вид зеленчук е за: Картофени растения изискват кутия - като кули , докато домати и боб изискват пергола тип кули. Изграждане на основата на кулата преди растението започва да цъфти , а след това допълват и коригира формата леко ако е необходимо, тъй като растението расте по-големи . Нещата ще трябва
24 табла , един - от -6 -по- 24 инча
4 дъски, 2 -по- 2 -по- 33 инча
96 винтове за дърво , 2 инча
3 - футови дървени колове
Garden канап
Ножици
Пробийте
бамбукови колове , 3 метра висок
Speed ​​квадратен
Garden ровя
гумен чук MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Potato Plant Tower

1

Pre - пробиване на отвори за всички 24 - инчови дъски на двете най- ъглите 3/4 инча от ръба и един сантиметър от горния край. Използвайте 1/8-inch коронката .

2

Поставете две от 2 -по- 2 - инчови дъски надолу 24 инча един от друг , за да образуват един край на наказателното поле , а след това организира на 1 - от -6 - сантиметрови дъски през тези така ръбовете са изравнени . Направете това с другите два 2 -по- 2 - инчови дъските да се създаде от другата страна на кутията.


3

Завийте дъските заедно , като се уверите, дъските 2 -по- 2 са квадратни с дъските една -по- 6 с помощта на квадрата на скоростта. Повторете с другата страна на кутията ; резултатът ще бъде два съвпадение кутия страни.

4

Свържете двете страни кутия с още два 1 - от -6 - инчови плочи по протежение на долната част , за да създадете квадратна форма . Уверете се, че всички ъгли са квадратни с квадрата на скоростта , след това пробийте един - от -6 - сантиметрови дъски до 2 -по- 2 - инчови стълба .

5

Поставете картофи кула , където можете искам да се засадят картофи и запълване в основата с пръст . Засадим картофи , след това се добавят повече комисии за картофената кула тъй като растението расте . Алтернативно , завийте още няколко 1 - от -6 - инчови плочи от единия край на кутията , за да се създаде една страна , че растенията могат да се прикрепят към тъй като те растат .


Pole Bean Tower
<Бразилски > 6

Разхлабете почвата около растението фасул с малка градина рейк. Леко се направи кръг около централата , която измерва приблизително два метра в диаметър с помощта на греблото . Кръгът може да бъде толкова голям , колкото искате в зависимост от пространството , което имате.

7

Push -дебелия край на четири или пет бамбукови пръчки в земята около кръга , за да образуват формата на палатка . Опитайте се да запазите най-малко шест инча на пространството между всеки полюс .

8

Cross полюси директно един срещу друг в горната част , за да образуват " X. " Добави в други полюси , продължавайки да ги пресича на върха.

9

Вържете полюсите плътно под зоната, в която те трябва да създадат " X. " Weave градината влакното влиза и излиза от "Х " форма за осигуряване на полюсите , а след това завържете квадратен възел . Както растението расте , насочи го към полюсите , така че те пълзят нагоре в кулата , тъй като те растат по-големи.


Tomato Plant Tower

10

Разхлабете мръсотията около доматеното растение с помощта на малка градина рейк.

11

Push кол в земята, в непосредствена близост до централата. Тя чук надолу няколко сантиметра в земята , като се използва гумен чук .

12

Вържете растението хлабаво на кладата като тя расте , отстояние канапи връзки градината около четири инча един от друг.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/vegetable-garden/1019049996.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.