Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> почва >> Content

Как да сигнализирате Замърсяване Засечен в почвата

Почва да бъдат замърсени с токсини от много различни видове замърсяване , като стар бензин , стара боя , минни хвостохранилища и прах от тежката промишленост . Знаейки дясната правителствена агенция в мястото си, за да докладва за замърсяване на почвата да е важна стъпка в почистването на проблема. Агенцията за опазване на околната среда (EPA ) , както и местните офиси университет разширение може да ви помогне да открива и докладва замърсяване на почвата . Нещата ще трябва
Stakes
Colored String или Tape MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Отчетните

1

Ограничаване на хора и домашни любимци трафик към заразения район . Поставете колове около обиколката на замърсени земята и използват ярки лента или низ за да държи хората навън.

2

Обадете се на вашия местен университет разширение офис или EPA официално . Тяхната информация за контакт могат да бъдат намерени онлайн или чрез вашия офис общини местната власт.


3

Покажи замърсената зона на разширение агент или EPA служител. Оставете ги да имат достъп до резултатите от всички тестове на почвата, които са направени, за да замърсената зона. Следвайте всички допълнителни инструкции те дават възможност да се намали по-нататъшно замърсяване .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/soil/1019049732.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.