Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> почва >> Content

Насекоми, които живеят в почвата Texas

Повече от половината от всички известни видове на Земята са насекоми. Много от тях са от жизненоважно значение за екосистемата и да го изпълняват , а други са вредители, които развалят или унищожават култури. Тексас е дом на някои от тези същества , както добро, така и лошо . В действителност, това е възможно да се намери почти половината от всички , открити в САЩ само през Texas насекомни видове. Mole крикет

Това Тексас насекоми тунели в почвата , създавайки дупка в земята на около 1 /2 инча в диаметър, за да направи своя дом около грудки, корени и стебла . Въпреки, че тя предпочита почва, която е пясъчен и дори може да се намери зарови под голф игрища , на попово прасе може да се намери по цялата почва в източната част на Тексас. Този кафяв цвят на крикет се храни с растения и може да лети през нощта. Въпреки това, за крикет , той е известен със своите способности , а не копаят своя бездънен скокове мъжество .


Red Velvet Ant

Името " мравката " за това насекомо е вместо да лъжете . Мравката The червено кадифе всъщност е оса и получава името си от безкрили женски от населението. Техните космати тела , съчетани с черно и червено палто си приличат общата мравката . Тези оси са известни със своята мощна и болезнено ужилване , и затова са нарекли " кравешки убийци. " Въпреки това, тези оси жилят рядко крави и предпочитат да се хранят с бръмбари , мухи и други малки насекоми.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/soil/1019049728.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.