Как да се изработи Rose Garden

С течение на годините , рози са били използвани във формални , неформални и вилните градини . Елементите на дизайна могат да варират , но рози добавите красиви цветове и аромати за всяка градина . Инструкции
Официално Garden

1

Изберете си форма - . Обикновено е прост квадрат или правоъгълник за официална розова градина

2

Използвайте хибридни чайове, grandifloras и Floribundas като гръбнакът на дизайна на вашата официална розова градина .


3

Планировката прави редове от рози и растенията само един вид на роза във всеки ред или легло. Използвайте добре поддържани тревни площи или павета , за да отделяте леглата .

4

Намерете фокусна точка за градината и засади перфектна роза в това място . Grandifloras и Floribundas както разцвет енергично и почти непрекъснато и служат като атрактивна фокусна точка.

5

Surround градината с решетъчна да подкрепят катерене рози.


Неформална Garden <Бразилски>
6

Вари видове рози и поставянето им за по-малко формално оформена градина . Прави редове на отделните типове са нараснали не са функция на неформалната градината.

7

Релакс проекта за неформална розова градина . Използвайте извити линии, за да омекотите ръбовете на леглата и на цялата градина .

8

Смесете старомодни и модерни рози заедно. Храсти рози правят добър фон за по-новите хибридни чайове .


Cottage Garden

9

Комбинирайте рози с другите си любими и дори ядливи растения, за да се изработи вилна градина. <Бразилски>
10

Plant високи растения и храсти в задната част на вилна градина , а след това постепенно да намаляват височината на растенията , докато работите към предната част .

11

Избягвайте прави линии при проектирането на вилна градина. Равенство криволичещ пътеки и извити ръбове в проектирането градина.

Как да се определи един амортисьор на вашия Frigidaire Хладилник

отделението за пресни храни във вашата Frigidaire хладилник всъщност е охладена от отделението на фризера . Отделението за пресни храни има амортисьор монтиран в горната част на лявата стена , която п

Περισσότερα >
Как да направим стелажи книга с въже

При закупуване на лавиците ви са ограничени до размера на производителя и на разходите. Когато направите своя собствена библиотечка от въжета , можете да решите колко голяма искате да бъде и къде иска

Περισσότερα >