Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> алпинеум >> Content

Как да направим Fake Rocks

Представете си да можете да направите фалшиви скали , които изглеждат реални. Можете да научите как да се направи изкуствени скали и да ги използвате у дома или навън . Фалшиви ландшафтни скали могат да бъдат скъпи , но ги прави себе си е лесно и забавно . Нещата ще трябва
стиропор или пяна изолация спрей
широк хвърляне на пластмасова мрежа лента
самозалепваща лента
една торба с фугираща смес фугите
оттенък на MarketBook.bg Покажи повече инструкции < Бразилски> Как да направим изкуствени скали MarketBook.bg: 1

се разпадне на парчета стиропор , за да служи като по-голямата част от своите скали. Ако използвате листа стиропор, можете да ги стека заедно, за да ги направят по-големи. Не се притеснявайте за формата ; реални скали идват във всички форми и размери , така че трябва да фалшиви ландшафтни скали .

2

Опитайте се да използвате спрей пяна. Използва се в ремонти изолация или покривни , този продукт се разширява и изсъхва в пяна и е лесно да се рисува върху . Напръскайте върху лист восъчна хартия за лесно отстраняване и плоска долна повърхност , който е перфектен за вземане на фалшив скална стена за вашата камина или за катерене .


3

Покрийте вашите стиропор скали със самостоятелно - лепило пластмаса или фибростъкло окото , така че фугите има повърхност, за да се придържат. Вие сте почти готови да създавате свои фалшиви ландшафтни скали.

4

Смесете достатъчно фугираща смес за покриване на вашите фалшиви скали. Започнете slathering фугите от външната страна на скалите. Бъдете сигурни, да следват инструкциите на производителя за тониране на вашия варов разтвор . Когато сте готови, всеки ще иска да се научат как да правят изкуствени скали .

5

Проверявайте външната повърхност на вашите фалшиви ландшафтни скали , след като са изсушени . не забравяйте да попълните всички пукнатини или грозни ями.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1019049119.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.