Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> алпинеум >> Content

Как да спечелим една Cement Sidewalk Приличам Stone или Brick

Това е на няколко техники , които са използвали Нещата ще трябва
Портланд цимент или хоросан
прах Цимент оцветител на няколко различни нюанси и цветове
скали , флаг камък, чакъл и др ..

Покажи повече инструкции

1

Ако тротоара вече се излива , и излекувани , почистете го от брутния отломки с метла и вода маркуч . след това ецване малко със солна киселина, така че цимента или замазката ще се придържаме . Ако това е нов строителен проект ще имате много повече опции, можете да направите повече техники , колкото се налива

2

За един стар тротоар : . След почистване и подготвяне маламашка на слой 1 " от хоросан върху малък участък от тротоара , и легна камъчета , камъни флаг, или каквото ви харесва в апартамента на хоросана . Уверете се, че материалите, които се добавят са измити добре и ги държи малко влажна помага с проводяща да хавана също . Натиснете агрегат ( скали и други неща ) в хоросана около половината от дебелината на парчето агрегат. Можете да добавите оцветител за хавана прекалено за една наистина хубава естествен вид . Можете да използвате и допълващи цветове като зелено хоросан оцветител и червеникави скали и т.н. ... да се творчески !


3

на един стар тротоар просто можете да излее Портланд цимент с добавка на оцветител, и не натискайте агрегат вече в него надолу или мистрия финала за стар " попарена " поглед. Това ще бъде много грубо макар и не толкова траен като завършен повърхност.

4

За тухлена поглед върху стар бетон . Разбъркайте хоросан с червен, кафяв и оцветител , за да се симулира тухла цвят , който искате да имате. Тогава тя се е разпространила около един инч дебелина . Опитайте се да обхване по- голяма площ макар и за още по- външен вид. После вкара хоросана с мистрия дори " варов разтвор линии" на размера и формата на " тухлите " сте , симулиращи . Можете дори да се върне с черно-бял или сив цвят хоросан и варов разтвор линии наистина да го събувам .

5

На ново строителство , можете да използвате същия трик като в стъпка 1 . Просто натиснете декоративна агрегат в мокър цимент , и да добавите свои оцветител за цялата партида за тротоара . Това е най-добрият начин да го направя , тъй като цялата плоча ще бъде много еднакви по цвят и покритие.

6

На ново строителство ви да си купите текстура шаблони и скални форми. Вие се излее бетон в калъпите и натиснете шаблоните във финала. шаблоните дори се наричат ​​конкретни марки понякога . Можете също така да изгради свои собствени форми и печати ! С помощта на метла , или дървена дъска или друга плоска скала, всичко, което мога да си представя наистина , можете да сложите различни текстури в повърхността на бетона.

7

На ново строителство , което ще направи същото нещо като в стъпка 4 за тухла вид . Точкуване на мократа финала, и добавяне на оцветител за цялата партида. Тази техника работи много по-добре в новия бетон, и е много по -силна от хоросан фасада.

8

Мисли извън кутията , и да бъдат креативни . Циментът е невероятно разнообразна, и се нанася лесно медии. Обикновено можете да правите почти всичко, което може да мечтае . Багрилни вещества, могат да се смесват и съвпадащи за потребителски цветове. Можете дори да поръсите , четка , или да прилагат оцветител прах директно на влажен бетон, за да му се даде Swirled или мраморен вид с различни цветове. Можете да използвате почти всичко за декоративна агрегат. Купи книги за конкретно работно и мухъл сграда , и да се побърка !


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1019049116.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.