Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> алпинеум >> Content

Как да премахнете петна от цветя Cement

Flowers , докато доста да изглежда и да мирише хубаво , може да напусне досадни петна. Цветни петна са идеални за дрехи, като дънки и обувки , но също могат да се появят на други продукти като цимент. Просто се изплаква с вода или чакат за тежък порой от дъжд, за да се изкорени цвете петното не е вероятно да работят . За премахване на петна от цветя от бетон , ще се нуждаят от няколко доставки за почистване и едно добро ниво на зор . Нещата ще трябва
сода за пране
Water
Small кофа
Scrub четка
градински маркуч в
Покажи повече инструкции
е. 1

Mix 1 част измиване сода и 1 част вода директно в кофата . Би трябвало да можете да закупите сода за пране в местния хранителни стоки или магазин за хардуер .

2

Потопете си търкам четка в кофата .


3

Scrub цветето оцвети с търкане четка. Използвайте фирма налягане , както и промяна на движението , както и да отидете. Може да откриете, че като се започне с кръгови движения , след това преминаване към Предложение назад- напред работи най-добре . Ако петното е упорито , прилага сода измиване директно към бетона и скраб .

4

Изплакнете сода отмиване с градински маркуч . Позволете на цимента да изсъхнат на въздух . Ако петното е все още забележим , повторете .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1019006171.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.