Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> алпинеум >> Content

Как да се изгради един Bed Rock Flower

Въвеждане на природата във вашия пейзаж с рок цветна леха пълен с трайни насаждения . Тази градина е идеална за ренатуриране или като фокусна легло . A малък алпинеум проект за измерване на 12 фута в диаметър може да бъде завършена в един ден. Спестете време и пари чрез използване на съществуващите скали и растения от двора си . Най-доброто време да се създаде рок ​​градина е в началото на есента . Изберете растения с различни цветове и нарастващите навици. Използвайте местни растения за ренатуриране ефект. Нещата ще трябва
String
Брашно
Spade
малък дял
Разпространение рейк
Hand - мистрия
количка
Soil теста
Допълнителни хранителните вещества в почвата на тест на почвата
Rocks с различни размери
мулчиране материал
Organic компост
кантиране материали
Трайните насаждения в
Покажи повече инструкции
Подготовка

1 < р > Изберете подходящо място за лехата като съществуващите елементи на ландшафта под внимание. Изберете място, където лехата може да се види и се радва . За да спестите време и енергия, изберете място със съществуващите скали и естествен навик.

2 A скица ще продължи организираната си алпинеум проект.

Начертайте схема на градината , включително размер и местоположение на скали , растения и всички други функции , които искате да добавите към градината. Бъдете сигурни, да се включат съществуващите ландшафтни елементи на картата . Mark местоположение на всички подземни линии или скрити опасности на картата . A скица е референтен инструмент , който ще ви помогне да поддържате организирани.


3

Mark центъра на лехата с пръчка или залог. Прикрепете 6 -крак низ на кладата и излизам да се измери обиколката на леглото. Маркиране на този външен ръб с брашно .

4

провеждане на тест за почва да се определи необходимостта от допълнителни хранителни вещества. За изпитване на почвите комплекти са на разположение на местните офиси кооперация Удължаване или вкъщи и градински центрове .

5

Решете по растенията , които се използват в зависимост от вашата засаждане зона , типа на почвата и количеството на слънчевата светлина , че лехата ще получавате.


Строителство

6

Dig окоп около района маркирани с брашно. Този изкоп трябва да бъде достатъчно дълбоко, за да служи като маркер . Премахване на клада център.

7

Премахнете всички повърхностни замърсявания вътре в цветната леха . Повдигнете горния слой на чимове с помощта на лопата . Не забравяйте да вземете само най-горния слой на тревата , оставяйки толкова мръсотия , колкото е възможно .

8

Разхлабете сметта с рейк до 8 инча. Разделете големи кичури на почвата с ръка мистрия . Работа допълнителни хранителни вещества в почвата в зависимост от резултатите от изпитването на почвата. Добавете 3-4 сантиметра от добре изсушен оборски тор или компост и да работят в системата на почвата до 6 инча.

9

Center най-голямата скала в средата на лехата , това ще служи като фокусна точка . Бъдете сигурни, да се копае в рок , така че той е стабилен . Скатер останалите скали целия леглото в зависимост от предпочитанията . Добави средни поле камък към периметъра на лехата . Това ще гарантира, че почвата не се измие .

10

Започнете засаждане с високи растения по целия център скалата. Обградете малки скали с ниска формоване на трайни насаждения . Оставете пространство между растенията за растеж. Не забравяйте, че една скала цветна леха трябва да бъде спокойна , така че продължавайте да групировки растителни насипно състояние и да тече. Поставете пълзящи цветя около предния край на леглото.

11

Water легло старателно и се покрива с 2 - инчов слой мулчиране материал.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1019006086.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.