Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> алпинеум >> Content

Как да градина с Rocks

Градинарство с камъни може да включва широк спектър от техники и резултати , от зелени зелени градини с камъни , разпръснати на сурови алпинеуми без завод в очите. Какъв тип градина е по-подходяща за вас зависи от вашите лични естетически вкусове и видове скали на разположение. Градинарство с камъни е добро упражнение и осигурява интересен контраст с градински растения и цветя. Приложенията , които правите на камъни във вашата градина ще зависят до голяма степен от мястото , скали , и си артистичен смисъл. Нещата ще трябва
Rocks MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Поставете Скали за практическите ползи

1

Комплект скали на места във вашата градина, където можете да ги използвате, за да засили на , докоснете вашата мотика срещу , или пускат неща , които не искаш да си изцапаш . По време на много влажни периоди , тези скали ще бъдат полезни в помагайки ви да се поддържат чисти неща и да се избегне засилване на отглеждане на растенията .

2

разнообразявам скали с растения, за да помогне за регулирането на температурата на почвата. Плоски скали, които са определени в повърхността на почвата ще абсорбират топлината от слънцето през целия ден и да го разпръсне постепенно през нощта , помага за намаляване на температурните колебания в близост до чувствителни корените на растенията .


3 < стр. > Позиция скали по протежение на ръба на вашата градина , за да очертават между градинска пръст и тревата . Чрез поставянето на скали близо един до друг и създаване на бариера , може да намали потенциала на трева и плевели , за да влиза в градината си пространство. Наем Използвайте Rocks за естетична Effects

4

Изграждане на драматичен , японски стил рок градина на вашия имот с покриващ голям правоъгълник с грах размер чакъл и пускането големи, привличащи погледа камъни по стратегически точки в него. Дръжте чакъл спретнато рейк и свободна от клонки и отломки , за да създадете красива и суров ефект.

5

Поставете един голям камък в центъра на зеленчуковата си градина. Plant катерене боб и грах около основата на скалата и ги оставете да се изкачи нагоре и над него .

6

Stand плоските скали край като маркери за краищата на вашите зеленчукови редове. Paint имената на зеленчуците върху скалите при ярка боя. Тези камъни ще бъдат по- атрактивни и трайни от семена пакети балансирани върху пръчки.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1019006052.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.