Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> алпинеум >> Content

Как да премахнете River Rock От Garden Bed

Ако имате градина легло пълно с речни камъни и искате да ги премахнете , всичко, което е нужно е малко ресурси и следобед запазени за получаване на мръсни ръце. Направете си план за мястото, където ще прехвърли скалата река в градината си легло - може би в различна цветна леха или като декорация за пешеходна пътека . Нещата ще трябва
Thick чифт работни ръкавици
количка
Кофи
Shovel
Trowel

Покажи повече инструкции

1

Сложете чифт тежки работни ръкавици . Докато речни камъни обикновено са гладки , скали са известни с назъбени ръбове . Разточете една ръчна количка и няколко кофи в близост до градината си легло .

2

Dig лопата в градината си легло и извади на речни камъни . Трансфер скалите към количката или кофите . Ако вашият река рок слой не е дебела , използвайте ръцете си , за да чаша речни камъни и да ги прехвърляте на количката или кофи , така че не се премахне твърде много почва от градината леглото.


3 < стр. > Dig мистрия в почвата , след като повечето от речни камъни са били отстранени . Това ще ви помогне да откриеш речни камъни , заровени в почвата. Избършете толкова черен , колкото можете и да ги премахнете с ръце.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/rock-garden/1019006037.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.