Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Вредители , Weeds & Проблеми >> Content

Какво е добро за Killing Boxelder Bugs

? Boxelder бъгове или Boisea trivittatus , не жилят , но може да бъде досадно , ако те нападне дома си и отделят фал смрад . Единственият сполучлив начин да се елиминира boxelder грешки е да се премахнат всички женски boxelder дървета в района, но този процес е трудно и скъпо. Тя е много по -лесно да се убие boxelder бъгове с магазин или мокро /суха прахосмукачка, екстериорни инсектицидни спрейове и смес от перилен препарат и вода. Hot Water

Water между 165 и 180 градуса по Фаренхайт убива boxelder бъгове. Въпреки това, той може да убие трева и растения също , така че да се избегне пръскане такава гореща вода върху растения или тревата . Спрей от външната страна на дома си с топла вода . Ако получавате достатъчно гореща вода е проблем , просто маркуч букети от boxelder бъгове разстояние от стени или дървета с вода със стайна температура ще ги премахне от тези обекти. Boxelder грешки могат лесно да се удави във вода.


Shop Vacuum

Редовни вътрешни прахосмукачка и не трябва да бъдат използвани за убиване на boxelder бъгове , предупреждава Clemson University градинарство Extension Agent J. MacLeod Smith . Тези бъгове излъчват зловонни , когато те са вакуумирани и това миризма може да остане във вашата прахосмукачка. Тя е много по -лесно за почистване на магазин вакуум или да добавите гореща вода и няколко капки ястие детергент във вътрешността на магазин вакуум, за да убие бъгове и помогнат за премахването на всякакви миризми . Изпразнете магазин вакуума в контейнер за боклук извън възможно най-скоро да се премахне неприятната миризма от дома си .

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/pests-weeds-problems/1019048792.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.