Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Вредители , Weeds & Проблеми >> Content

Най-доброто време да се разпространява Grub Killer в Масачузетс

Бели ларви - ларвите на различни видове бръмбари - стават проблематични , когато номерата им да излязат извън контрол . По време на ларви етап , тези бръмбари се хранят с нежните корени на трева и могат да причинят значителни щети , включително големи, обезцветени петна по тревата и смъртта на вашия трева . Лечение ларви изисква прилагането на подходящи пестициди по време на сравнително тесни прозорци от време. Beetle Life Cycle

Според Университета на Масачузетс Амхърст Program земеделския ландшафт , четири вида ларви са особено проблемни в Масачузетс и други New England гласи : Европейският престилка , японски бръмбар , бръмбар ориенталски и азиатски градина бръмбар. Възрастните женски снасят яйца в почвата в средата на лятото , и ларвите активно се хранят с трева корени през пролетта и от началото на юли до средата на есента. Grub - убиване инсектициди трябва да се използват по време на ларвите се хранят активно да работи правилно и да помогне за контрол уврежда популации .


Неоникотиноидни Инсектициди

неоникотиноидни инсектициди , както подсказва името им , са химично свързани с никотин . Тези пестициди са особено ефективни срещу насекоми, които се хранят с растения , особено sapsuckers . Те най- често се използва като системни инсектициди , което означава, че се отнасят с теб почвата и корените на растенията да абсорбират химичните и го транспортира през останалата част от растението . Неоникотиноиди включват клотианидин , имидаклоприд и тиаметоксам . За повечето от тях , заявлението е, когато женските бръмбари снасят яйца. Въпреки това, снасяне на яйца може да се променя с всяка изминала година и тези продукти не могат да остават активни достатъчно дълго, за да се контролират всички драскотини и популациите се дължи на различията в яйценосене време. Програмата за Turf UMass препоръчва прилагането на имидаклоприд , съдържащи пестициди в средата на юни и на други две активни съставки, само малко по-рано въз основа на остатъчната активност. Asiatic градина бръмбар ровя е устойчив на имидаклоприд и има силен толерантност към други неоникотиноиди . Спред имидаклоприд гранули със скорост от 1,4 паунда на акър , използващи спад или ротационен Разпръсквачка . Винаги четете подробните инструкции за кандидатстване в избрания от Вас пестициди.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/pests-weeds-problems/1019005794.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.