Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Инструменти за косене на трева >> Content

Как да се замени един грунд крушка за Sears Gas Blower

Има много малко ярда почистване инструменти като универсален като Sears двор газ вентилатор . За изчистването далеч клонки , кори, листа и други отпадъци , на вентилатор Sears газ прави кратко работата на задачата. Двигателят на газ е мощен , лек, и е оборудвана с саморегулиращ карбуратор грунд с малка гумена крушка , че с течение на времето , може да се пропука или да се втвърди , за да започне трудно. Но замяна този грунд крушка е прост ремонт. Нещата ще трябва
Регулируеми клещи
Utility нож

Покажи повече инструкции

1

Изгасете малък контролен клапан , наречен " petcock , " в резервоара - край на линията на гориво. Включете малкия T - образна дръжка посока на часовниковата стрелка , за да затвори клапата .

2

Намерете съществуващата грунд крушка в близост до двигателя края на линията на гориво. Завъртете пръстена обратно на часовниковата стрелка , използвайки регулируеми клещи, за да се отпуснеш и премахване на ринга на задържане металната носеща гумената крушка.


3

Остържете ръба на седалката на грунд крушка за да отстраните остатъците от каучук крушка , която може да придържа към повърхността на двигателя с помощта на нож .

4

Feed новата крушка грунд в метален пръстен. Натиснете крушката напълно на ринга , така че ръба на каучук се вписва изцяло в резба страна на пръстена .

5

Промушете метален пръстен върху входа на грунд и затегнете ръчно да монтирате новата крушка на двигателя. Завъртете металния пръстен около 1/4 оборот , използвайки клещи, за да прилепнат пръстена.

6

Туист petcock на гориво се справя обратна на часовниковата стрелка , за да го отворите. Натиснете върху новата крушка грунд няколко пъти, за да източи малко бензин в карбуратора , и стартиране на двигателя , както обикновено.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1019048005.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.