Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Инструменти за косене на трева >> Content

Как да се ремонтира Троя - Bilt TB70SS

Има много проблеми, които могат да произтекат от мръсен въздушния филтър или лоша свещ , докато работите с Троя - Bilt TB70SS тример . Някои от тези проблеми включва машинката не се започва , двигателят в застой по време на употреба и на двигателя на празен ход, не правилно . Почистване мръсен въздушния филтър или подмяна на лоша свещ помага реши много от тези проблеми . Нещата ще трябва
плосък връх или T20 Torx малко отвертка
Измиваща
SAE масло
Feeler габарит 30
5/8-inch гнездо на MarketBook.bg Покажи повече инструкции < Бразилски> Почистете филтъра Air

1

Разхлабете и отстранете четирите винта за капака на филтъра на място с помощта на плосък връх или T20 Torx малко отвертка. Махнете капака , като внимавате да не го насилвайте изключен, тъй като това може да повреди или капака или двигателя.

2

Извадете въздушния филтър от капака и се измива в смесица от вода и детергент . Изплакнете филтъра , след това я стиснете, за да се отстрани излишната вода. Оставете филтъра да изсъхне напълно.


3

Леко палто филтъра в чиста SAE 30 масло. Изстискайте филтъра за да премахнете излишната мазнина и да осигури целия филтър е покрит .

4

Поставете филтъра обратно във вътрешността на капака , след това пуснати на капака обратно на мястото му . Затегнете четирите винта с отвертка и застопорите капака на място.


Сменете Spark Plug

5

Завъртете двигателя на тримера на разстояние и го оставете да се охлади. След като двигателят се охлади , извадете кабела на свещта от запалителната свещ .

6

Почистете около запалителната свещ с кърпа . Включете щепсела на запалителната обратно на часовниковата стрелка с 5/8-inch гнездо , за да го премахнете.

7

Настройте разликата на щепсела подмяна на въздуха при 0.020инч помощта на луфтомер . Поставете свещта в място , а след това използвайте един 5/8-inch гнездо за закрепване на щепсела. Завъртете по часовниковата стрелка , за да затегнете , макар и не прекалено затегнат .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1019047850.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.