Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Инструменти за косене на трева >> Content

Как да се вземе освен проливен дъжд маркуч Компресионни фитинги

проливен дъжд маркучи се използват за водни растения и храсти чрез метод за капково напояване. Вода в проливен дъжд маркучи процежда навън през страната и в директно на земята. Това предотвратява загубата на вода , което се случва във въздуха с редовни маркучи. Проливен дъжд маркучи са държани заедно с клемни връзки , които се затварят плътно, заедно чрез съединители, които осигуряват водонепроницаема печат и също така позволяват на собственика да се изработи по поръчка напоителна система за градината си чрез използване на множество приспособления за добавяне на спомагателни линии на маркуча. Ако е необходимо , можете да вземете един от друг пияница пръстеновидни клемни връзки , така че може да замени или поправи маркучите проливен дъжд . Нещата ще трябва
Клещи
Топла вода в
Покажи повече инструкции

1

Изключете подаването на вода за маркуча проливен дъжд , на която желаете да премахнете компресията фитинги , ако тя се изпълнява в момента .

2

Изчистете изключва каквито и да било предмети или отломки, които биха могли да бъдат на върха на маркуча за проливен дъжд , като саксии или мулч.


3

Намерете монтирането компресия на маркуча за пияница , който искате да премахнете. Тя може да бъде по-лесно да се навивам в маркуча проливен дъжд , така че да могат по- лесно да намерите монтирането .

4

Развийте съединител маркуч компресия от прилежащата маркуча като го завъртите обратно на часовниковата стрелка . Ако съединителят не иска да отстъпи , да се използва клещи , за да го манипулира. Можете също така да се налива гореща вода на заседнали маркуч компресия съвместно . Това ще разшири пластмасата и да я направи по-лесно да се разпадне.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1019047841.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.