Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Инструменти за косене на трева >> Content

Как да тествате Пръскачките за косене на трева

правилно регулирани пръскачки пестят вода и да намалят разходите за собствениците на жилища . Тестването или калибриране определя количеството на водата на пръскачката се откаже в даден момент и еднородността на структурата на пръскане . Тестването не изисква специализирано оборудване и може да се извършва от собствениците на жилища в по- кратък период от време по време на уикенд . Информацията дава възможност за правилно планиране по време на тревата поливане process.Things ви е нужно
12 правоъгълни кутии MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Place някои съдове за улов на разпръсквачи за вода е . Използвайте всяко право едностранно контейнер, който е един инч или по- дълбоко за този проект. Котешки храни или консерви от риба тон работят добре . Поставете около десетина кутии случайно около района на пръскачката покрива .

2

Работете с пръскачката , докато там е около 3 /4 инча на водата в една кутия. Забележете колко време им е отнело за пръскачката да депозира тази сума на вода на поляната . Това е количеството вода се препоръчва за всяко поливане на сесията от повечето специалисти поддръжка на тревни площи .


3

Измерете други кутии . Ако всички кутии имат 3/4 инч от вода пръскачката е правилно калибриран и подаване на единен количество вода през поляната .

4

Регулиране на противопожарната система , ако е възможно , да се създаде единна поливане модел . Някои пръскачки не са регулируеми , докато други могат да бъдат коригирани чрез следвайки инструкциите на производителя . Изчистването запушени спринклерни глави понякога решава проблема .

5

Настройте таймера, ако е приложимо , за да настроите всяко поливане сесия за правилното дължината да се освободи от 3 /4 инча на водата се препоръчва.
< Бразилски>От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1019047809.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.