Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Инструменти за косене на трева >> Content

Как да се провери на трансмисионна течност в Ariens Snowblowers

Ariens сняг вентилатори използват случай предавка на власт и се въртят шнековете в предната част на машината. Делото за предавка , понякога по-нататък предаването , изисква Ariens "специална скоростна лубрикант L - 2, който е на разположение на някои роторен снегорин сервизи. Ariens препоръчва проверка на нивото на предаване на течност след всеки 25 часа работа. Проверка на течността предаване в Ariens сняг вентилатори при препоръчителните интервали помага да се гарантира живота на трансмисията. Нещата ще трябва
Бесният

Покажи повече инструкции

1

Преместете Ariens роторен снегорин за курортно ниво , за предпочитане в гараж или на алеята. Случаят с шнек предавка трябва да бъде на ниво , за да се провери нивото на предаване на течности.

2

Издърпайте въжето на свещта от запалителната свещ . Вие работите в близост до шнековете , и дърпа кабела на запалителната свещ помага за предотвратяване на случайно започва или подутини на запалване.


3

Намерете щепсела запълване на лицевата страна на кутията на шнека предавка. Случаят с предавка е по средата на предната част на зоната на шнека . Шнековете вписват в всяка страна на предавателната кутия .

4

Включете запълване щепсела на скоростна кутия на часовниковата стрелка с гаечен ключ . Извадете щепсела и проверете нивото на предаване на течности. Нивото трябва да е в долната част на отвора за пълнене .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-tools/1019005612.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.