Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Засаждане Lawn >> Content

Как да порасна Burmuda Grass От Seed

Бермуда трева е трева, която вирее в тропическите и субтропическите региони, където тя е популярна за използване в спортни площадки , голф игрища , зелени площи и паркове. Тази трева е със средно за фина текстура , е много издръжлив , и прощава на условията на засушаване . Той не се занимава с ниски температури , обаче, и обикновено ще се превърне кафяво и спре да расте , когато температурите се задържат трайно под 50 градуса по Фаренхайт. Ако живеете в район, който отговаря на тези условия , може да искате да се възползвате от всички положителни характеристики на Бермуда трева и го отглеждат сами от семена. Нещата ще трябва
Олющени Bermuda тревни семена
Drop за разпръскване
Lawn стартерни торове
Rototiller
Roller
Рейк ​​MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

Планирайте вашето семе за засаждане за известно време , когато температурата на почвата е над 65 градуса по Фаренхайт. Изберете област, която получава пълна слънчева светлина и е с добре дренирана почва .

2

Подгответе почвата чрез премахване на всякакви плевели или отломки. Бермуда трева не изисква особено плодородна почва , но тя не се възползва от високо съдържание на азот в почвата. Нанесете тревата започва тор, който има високо съдържание на азот, с разпръскване на капки според указанията на опаковката.


3

Till тора в почвата на дълбочина от 4 до 6 инча и го рейк ниво. Компактен почвата леко с валяк , и го намокрете добре .

4

Използвайте разпределителя на спад да се разпространява олющени Bermuda тревни семена в размер на £ 1 на 1000 квадратни метра от земята , но не всичко прилагат наведнъж . Вместо това , да се прилага половината от нея в редове с разпределителя , след това нанесете другата половина в редове , които са под прав ъгъл спрямо първото му прилагане.

5

Дръжте семето и почвата влажна , но не и скучен , докато кълняемост . Бермуда трева е суша толерантни трева, но ще процъфтяват , ако се полива дълбоко няколко пъти на седмица . Наторяване на тревата на всеки три до четири седмици , докато се установи пълно покритие , и след това само два до три пъти годишно. Тя е безопасно да започне косене и прилагане на продукти за борба с плевелите четири до шест седмици след поникването .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-planting/1019047482.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.