Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Засаждане Lawn >> Content

Мога да садя Grass с вар

? Добавянето на вар към вашата морава предлага разнообразие от ползи. Става дума за изменение на почвата , а не тор. Най- често срещаният тип на вар , използван в САЩ е калциев карбонат или смлян варовик . Ако живеете в район с особено кисела почва , използването на вар може да помогне за намаляване на киселинността и стабилизира почвата . Тя също така увеличава бактериална активност, която ускорява гниенето на мъртви растения , като ги превръща в хранителен материал за живи растения . Първи стъпки - Изследване на Вашата Soil

Преди прилагането на всякакъв вид тор или изменение на почвата с вар , проверка на баланс почвата ви е . Свържете се с вашия местен офис на окръг разширение и да им предостави проба от почвата . Те ще го тестваме и ще ви посъветва за това как правилно да се отнасяме към него за киселинност или алкалност . Те също така ще бъде в състояние да ви кажа колко вар да се използва в заявлението, ако е необходимо. Ако искате да го тествате себе си, за изпитване на почвите комплекти са на разположение в магазините за подобрения в дома си и обикновено струват по-малко от $ 20. Все пак, ако си тест , вие ще трябва да се изчисли колко вар ще трябва правилно да се измени вашата почва . След като почвата е била тествана , можете да решите колко вар да се прилага и колко често. Варта , че покупката ще има инструкции за чантата за колко да се прилага.


Как да използваме Lime

Lime може да бъде приложена на практика всяко време на годината , но следва да се прилага само веднъж на всеки три до пет години в зависимост от киселинността на почвата . Почва се казва, да бъде кисела , ако има ниво на рН от над 7.0. Идеален рН баланс е между 6.0 и 7.0. Абсорбция Lime е най-добре през есента, началото на зимата и пролетта, когато замразяване и размразяване на почвата помощи в неговото разпространение . Можете да закупите вар в пелети форма ( малко по-скъпи ), или под формата на гранули . Pellet вар лесно се разпространява с машина за разпръскване и намалява прах , произведено в разпространение.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-planting/1019047430.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.