Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Засаждане Lawn >> Content

Най-доброто време да се засадят трева в Охайо

Fall обикновено е най-доброто време да се създаде нова морава от семена. За да се гарантира успех при засаждане на нова морава , семето трева трябва да бъдат засадени преди определена дата. Това гарантира, тревата има достатъчно време, за да се създаде здрава коренова система , преди по-студените климатични набора в тревата и отива в латентен стадий . Засаждане Време

Най-доброто време да се засадят трева в северната част на щата Охайо , е от средата на август до средата на септември . Plant трева всяко време през месец септември , ако живеете в централната или южната част на щата Охайо. Алтернативно , за тези, които живеят в северната част на щата Охайо, Държавния университет на Охайо препоръчва да чака да се засадят трева до началото на пролетта , ако засаждане не може да бъде завършено преди средата на октомври. Тези, в южната част на щата Охайо има до края на октомври , преди университета препоръчва отлагах засаждане до пролетта.


Подготовка на мястото

Правилната подготовка на мястото за засаждане, преди да засаждане на семена за трева , е от съществено значение за успеха на новия си морава. Ако други тревни видове плевели растат в областта прилага неселективен хербицид , като Обзор , на цялата територия . Две заявления , разположени един до два месеца , освен , може да се наложи напълно да облъчва растенията. (справка 2 )

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-planting/1019047169.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.