Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Засаждане Lawn >> Content

Видове Hedges за Driveway

Растения или храсти , засадени по протежение на алеята могат да ви помогнат да го даде изискан и професионален вид. Растения и жив плет може да се създаде луксозен търсите алеята , толкова дълго, колкото на жив плет се подрязват и поддържани. Hedges могат да станат катастрофални за пътища , ако не се поддържа , тъй като те могат да растат по алеята и потенциално надраскат или повредят колите шофиране в алеята . Basic Boxed Hedge

Тези, които търсят за традиционно хеджиране за алеята трябва да обмислят основно опаковка хеджиране. Този вид хеджиране, е висок и няколко фута дълбочина в зависимост от желаната дебелина . Това осигурява достатъчно лично пространство и може да има чист вид независимо от неговия размер , ако подрязват и се държат под контрол. Изкуствен версия на тази хедж е също на разположение.


Нискоетажни Hedges

Plant хеджиране на нискоетажни ако искате плет , който определя вашия алеята и предлага изчистени линии , но не доминира алеята . Хеджирането нискоетажни изисква резитба и поддръжка , за да го задържат ниски , тъй като тя расте клони и листа , като всяко друго растение . Хеджирането на нискоетажни може да се реже като права облицована кутия или като случайно разхвърлян нискоетажни хеджирането , в зависимост от личните ви предпочитания .

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-planting/1019047052.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.