Как да Till за Grass Сеене

Цената на засяване на трева е много по-ниска , отколкото sodding нова морава , но тя все още е една инвестиция , а вие не искате тревата да не успеят да корен и растат . Ако сте планиране на семена нова морава , вие ще получите най-добри резултати от подготовката на почвата правилно . Почвообработващи преди засяване дава нова трева мек, ковък легло в която тревни растения могат да потъват корените им . Нещата ще трябва
Глифозат - базирани хербицид
Shovel
румпел
изменения на почвата (по избор)
Рейк ​​MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

убие съществуващите плевели и треви се използва хербицид глифозат основа . Изчакайте хербицида да се разсее от почвата , преди да орем ; консултира етикетиране хербицида за съвсем конкретни инструкции за това как да чакат дълго . Например , един продукт съветва чака в продължение на три дни.

2

Премахнете всички големи отломки , като камъни , пръчки и градински мебели . Използвайте лопата, за да повдигнете всякакви частично заровени скали.


3

Till почвата на дълбочина от 4 до 5 инча с кормилото . Пътуване нагоре и надолу двора в прави редове, за да се избегне липсва площ от почвата. Продължете, докато целия двор е обработвал и почвените частици са приблизително с размерите на мрамор.

4

Добавяне на всички необходими изменения на почвата , ако желае. До района отново, за да се смесват в измененията .

5

Разходка в цялата област , премахване на всички по-големи скали , които сте открили чрез заораване . Използвайте лопата, за да премахнете големи, частично заровени скали.

6

Level и изглаждане на обработва почвата с гребло . Попълнете всички дупки , изгладят всички хълмове , и да се създаде лек наклон бяга от дома си .

Как да се замени един InSinkErator за обезвреждане

InSinkErator беше един от първите производители на боклук разпореждания в Съединените щати . Фирмата разполага с голямо разнообразие от модели, които са с различни характеристики и различни нива конск

Περισσότερα >
Как да се изгради един Hall Tree С Storage Bench

Зала дървета са атрактивни допълнения към вашия фоайе или стая кал . Можете да построи зала дърво с пейка съхранение от дървена врата и няколко строителни материали. Донесете нов живот на една стара д

Περισσότερα >