Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Засаждане Lawn >> Content

Време е да Overseed Бермуда Grass

Бермуда трева ( Cynodon dactylon ) е топъл сезон чимове трева , която често се използва като трева морава в Министерството на земеделието на растителна издръжливост зони 7 на САЩ през 10 През есента , Бермуда трева отива спящи, превръщайки . грозен кафяв цвят. Много собственици възползват от тази възможност , за да overseed им Бермуда трева морава с хладно сезон чимове трева с оглед поддържане пищна зелена морава целогодишно . Overseed Бермуда трева през есента, когато температурите са постоянно между 65 и 75 градуса по Фаренхайт . В областите, където Бермуда трева расте най-добре ( USDA издръжливост зони растителни 7 до 10 ) , идеалното време да overseed е между септември и края на октомври. Подсяване Опции

бермуди тревни площи трябва да се overseeded с хладен сезон трева треви. Въпреки, пасищен райграс е най-популярният чимове трева се използва за overseed бермуди тревни площи , годишен райграс , фина власатка , годишната блуграс , Кентъки блуграс и bentgrass също са често използвани. Cool- сезон чимове трева смеси също работят добре и често са по-скъпи за паунд . Който и хладно сезон чимове трева и да изберете, имате нужда от 12 до 15 кг. на семена за 1000 квадратни метра на тревата .


подготовка на лехите

Внимателната подготовка на лехите е абсолютно съществено значение за успешното развитие на overseeded Бермуда трева морава. Най-доброто време да се подготвите лехите е един до два дни преди подсяване ; това помага да се гарантира, че семената трева е в състояние да направи добър контакт с повърхността на почвата. Обработете моравата добре, за да се отстранят всички отломки. Използвайте косачка, за да намали тревата по-кратък от теб нормално ; височина от 1 до 1 1/2 инча е обикновено са достатъчни . Обработете моравата за втори път да се съберат всички окосената трева и се разхлабва почвата.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-planting/1019005487.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.