Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Засаждане Lawn >> Content

Бързорастящи треви за падението

Собственици искат тревата те може да се гордее , но не искат да чакат седмици или месеци за тревата да расте. Есента е идеалното време да засадят хладен сезон треви , че бързо ще се превърне в зелено, буйни одеяло на тревата . В зависимост от това колко грижи , която сте готови да се посветят на вашата морава , има няколко разновидности на хладно сезон трева, за да избирате. All -бързо ще осигури красива, зелена морава . Власатка

власатка е бързо отглеждане на трева , който изглежда най-добрия по време на по-хладно време на есента и пролетта . Това е особено добър избор за тези, които живеят в райони, където летата са твърде горещи за охлаждане сезон треви и зимите са твърде студени за топло - сезон треви . Най-доброто време да се засадят власатка е средата на септември до края на октомври. Власатка има дълбока коренова система, която позволява тя да търпи леки условия на суша . Той разполага с модел на растеж слепване и ще попълни бързо , като предоставя наситено зелено , лъскава тревата .


Годишен райграс в
Cool- сезон треви изглеждат най-добре през есента и пролетта.

годишен райграс се използва предимно за overseed тревни площи , които излизат спящ през зимата. Тя се отглежда от семена, засети през есента и пониква в рамките само на няколко дни. Като се има предвид достатъчно вода , тя бързо ще покрие до кафяво, спящи тревата и да се осигури среда, зелени, здрави и буйна тревата през пролетта. Годишни райграс не могат да понасят топлина и живее само за една година, което го прави подходящ само като временно покритие за спящи треви топло - сезон. Тя често се използва в тревни смеси, за да се осигури бързо поникване и растеж.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-planting/1019005486.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.