Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Орнаменти за косене на трева >> Content

Как да използваме траверси до линия А Pond

Градински езера добавят визуално обжалване на всяко озеленяване дизайн. Въпреки това, гарантирането на езерото остава определена форма и не ерозира границите или напълни с тиня е трудната задача . Едно от решенията е да се подредят езерото с третиран с креозот стари траверси подредени и задържани вертикално разположени около ръба на езерото е . Той не само предотвратява ерозията на граници езерото , но също така добавя твърд ръб и делител в плана пейзаж. Нещата ще трябва
измервания езерото ( дълбочина, обиколка )
траверси ( достатъчно, за да се подредят по периферията и да възкръсне от пода езерце до най-малко шест сантиметра над водата)
Водна помпа и маркуч
Лопата
количка
Sledgehammer
Дължина на 2x4 дървен материал
Две дължини на арматура бетон арматура за всеки три метра траверси MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Източване езерото <Бразилски >
1

блокира всяко вода достъп до езерото (поток , балотаж канал и т.н.) . Направете това , като поставите няколко от вашите железопътни връзки в канала .

2

Използвайте водна помпа за източване на езерото . Насочете маркуча спускане от езерото .


3

Уверете се, че помпата може да извлича повече вода от блокираната вода канал или подземен фуражи пролетта може да добавите към езерото . Езерцето може да не е сухо , но на по-ниско ниво на водата е задоволителен за този проект.


Хастар езерото

4

Поставете ред на траверси около обиколката на езерце. Използвайте лопата , за да изравни всякакви неравни места. Спестявате всяка изкопана почва и място в количката .

5

Използвайте чука , ако е необходимо да хомогенизира железопътните връзки в езерце дъното меката кал. Да не се блъска директно връзките железопътни . Поставете 2x4 на жп връзката и чука на 2x4 . Това ще предпази равенството от всички щети .

6

Добавете повече редове от железопътни връзки , както е необходимо в началото на ръба на езерцето . При добавяне на втория ред , офсетов първата жп линия вратовръзка определено разстояние , така че връзките железопътни не са подредени вертикално една върху горната част на другата. Един пример за правилното позициониране е начинът, тухли са положени.

7

Изключете и махнете водната помпа . След като на първия ред на траверси са определени можете да извлечете връзките от захранваща вода канал и да позволи на езерото , за да запълни. Можете да завършите този проект с вода в езерото .

8

Поставете арматура поле пред връзките линията за това, което ще бъде за водата на връзките железопътни . Чук арматура полюс в дъното на езерото , докато на върха на арматура е наравно с горната част на връзките железопътни . Уверете се, че не е игра между арматура и железопътни връзки и на връзките се държеше здраво между ръба на езерцето и арматура .

9

запълването на всички празноти между връзките железопътни и ръба на езерото е . Почвата изкопани от езерото до нивото на връзките железопътни е добър за тази цел.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-ornaments/1019046630.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.