Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Орнаменти за косене на трева >> Content

Как да Lay павета на Grass

павета са ефективен и атрактивен начин да фуния модели на трафик над тревисти тревни площи . Можете да използвате павета да се избегне утъпкване трева и направляват посетители за вашата градина в определена посока, за да се покаже вашата градина за най-добрите си предимство. Паважни камъни могат да бъдат инсталирани на трева по начин, който запазва паве на място и все още прави косене и отрежете работата по-лесно. Нещата ще трябва
павета
кухненски нож
мистрия Гардънър
Sand или тротоарни пясък
Ruler
трамбоване инструмент (по желание )
Screed (по желание )
< Бразилски> Показване на още Инструкции

1

Планировката на път с паветата , като поставите камъните директно върху тревата. Създаване на визуално интересен модел , ако е възможно .

2

Тествайте вашата оформление от ходене от камък на камък с нормална походка . Ако намерите стъпка е твърде далеч или ако тя се чувства като теб са " смилане " твърде много малки стъпки , регулирайте камъните , така че те са по-близо заедно или далеч един от друг . Върви по пътя, много пъти и се правят малки корекции , когато е необходимо .


3

Започнете с първия камък в серията. Поставете остър кухненски нож в тревата до камъка и проследи около костилката , рязане или рязане през тревата , както и да отидете. Изрежете по целия път около костилката .

4

Махни камъка. Използвайте мистрия градинар за премахване на трева в средата на района. Вие трябва да се премахване на чимове чак до почвата , обикновено в големи шепи , които излагат на основните пакети под туфите трева . Запази тази трева за запълване голи петна в тревата .

5

подтискам района на гола почва с усещане или с трамбоване инструмент. Вие искате да уплътните земята под паве . Почвата трябва да бъде уплътнена достатъчно, че когато го удари с юмрук , няма значително впечатление е направено в мръсотията .

6

Легни на една - инчов дълбоко легло от пясък или пясък машина е вътре в дупката . Нивото на пясъка с помощта на домашно замазка , малка платка, която можете да изтеглите от едната страна към другата вътре в дупката, за да изравни материал.

7

Поставете асфалтополагащата машина в зоната за изрязване , на върха на пясъка . Докоснете лицето на асфалтополагащата машина с края на вашата градина мистрия , за да " настроите" камъка в пясъка . Уверете се, че асфалтополагащата машина е ниво. Горната повърхност на камъка павиране трябва да седи около три четвърти от инча над земята . Ако горната част на паве е твърде ниско , го извадете и добавете повече пясък или тротоарни пясък, за да вдигнеш камъка на по-високо ниво. Ако камъкът е твърде висока , опитайте се да го уплътните определени от трамбоване на камъка повече, или изстържете малко от пясъка под камъка.

8

Тази операция се повтаря с всички останали камъни в укрива .

9

Попълнете всички празноти около камъните с повече пясък или рохкава почва .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-ornaments/1019046551.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.