Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Орнаменти за косене на трева >> Content

Как да се използва повече Домакински артикули да декорирате парцела

Използването на стари или износени битови предмети за украса на вашия двор е един забавен и интересен начин да се рециклират предмети , предназначени за кошчето за боклук . Това е един икономичен и прост метод, за да добавите текстура и цвят, за да си тревата . Използването на един стар каубой , дъжд или работа обувка или всякакъв вид кожа или гума за обувки да се направи открит плантатор дава на вашата тревна площ старомоден , държава поглед. A лоза , обхванат от дървен стол изглежда така, сякаш е на открито в продължение на години и добавя, съчетани с чар. Нещата ще трябва Имоти: стара дървена стол
Exterior боя и четка
Отглеждане инструмент , метал рейк или мотика
грамофонче семена пакет Имоти: стара обувка или обувка
Drill и тесен бургия или чук и пирон
грах чакъл
почва , торф и пясък
Small кактуси , кокошки и пилета или пълзящ лоза растение MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
дървен стол
<Бразилски > 1

Paint един стар дървен стол, с един или два слоя боя екстериор . Изчакайте първия слой да изсъхне преди да се прибави още един . Изберете цвят боя, която координира с екстериора на Вашия дом . С помощта на Deep Purple , червено или тъмно син нюанс координира добре с тъмен екстериор. Използвайте бял , жълт, лавандула или друг пастелен цвят , ако в къщата ви има блед цвят на екстериора .

2

изберете мястото за дърво стол, който получава пълно или частично слънце всеки ден . Morning Glory лозя цъфтят най-добре в слънчеви региони .


3

Разхлабете земята на площадката с инструмент за култивиране , метал рейк или мотика а. Натиснете краката на стола в почвата с няколко сантиметра дълбоки и след това натиснете почвата здраво около краката . Това не позволява на стола от взривяването през време на бури или ветровито време .

4

Plant около шест грамофонче семена около 3 или 4 инча от всеки крака на стола . Засадете го в дълбочината препоръчва на пакета семена. Както лозата започва да расте и да се създаде пипала , тънки растенията към една или две на всеки крак на стол .

5

водите сутрин слава лоза седмично , или както е указано на опаковката на семената . Скоро ще имате атрактивна лоза пълзящо около краката , седалището и гърба на стола .


Old Shoe Planter MarketBook.bg: 6

Drill шест до осем дупки в стъпалото на стара обувка или всяка друга обувка , която искате да се превърне в един плантатор . Използвайте бормашина и тесен бургия . Можете също така да създадете дупки с чук и пирон.

7

Place около половин сантиметър от грах чакъл в подметката на обувката . Това увеличава дренаж .

8

Налейте качество почва или равни части пясък , торф и почва в обувката . Уверете се, че почвата се установява в областта на петите преди попълване на останалата част от багажника в рамките на един сантиметър от горната част на областта на краката .

9

Plant малки кактуси , къдрава вид ситен лук , кокошки и пилета или зад гърба лозя в плантатор обувка според указанията на опаковката на семена или младо растение. Вода и се грижи за растението , както е указано .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-ornaments/1019046017.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.