Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Орнаменти за косене на трева >> Content

Как да направим Hummingbird Feeder С медни тръби

Колибри са деликатни и доста допълнение към вашата градина пространство. Птиците се хранят със захар нектар , който лесно можете да направите в собствената си кухня . Осъществяване на домашно колибри фидер да държи водата на захарта е прост проект, който можете да постигнете с елементи от около къщата. Тялото на фидера е рециклирана пластмасова бутилка и парче от медна тръба осигурява механизма за хранене на гравитацията -контролирано . Нещата ще трябва
пластмасова бутилка с капачка
Electric тренировка
7/16-inch свредло
1/4-inch медни тръби
Saw
220- песъчинки шкурка <Бразилски > Hot- лепило
Silk цвете
Sugar вода
тел или канап MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изплакнете пластмасова бутилка вода или сода бутилка и капачка в чиста вода. Оставете ги да капе сухо .

2

Пробийте дупка в капачката с малко 7/16-inch тренировка на електрическа бормашина . Нарежете 1/4-inch медни тръби с дължина от 6 инча с трион.


3

Пясъчни отрязаните краища на медни тръби с 220- песъчинки шкурка , докато те са гладки . Bend тръбата под ъгъл от 40 градуса , две инча от единия край .

4

прокара капка горещо лепило около късия край на тръбичката се наведе и я поставете в отвора на капачката на бутилката . Нанесете друга капка горещо лепило около тръбичката от вътрешната страна на капачката на бутилката и я оставете да изсъхне .

5

Издърпайте коприна цвете на разстояние му стъбло и потупване горещо лепило около свободния край на медни тръби . Плъзнете средата на коприна цвете върху медна тръба и я оставете да изсъхне .

6

Напълнете бутилката с вода със захар и завийте капачката на мястото си. Обвийте дъното на хранилката в тел или канап и да виси от дърво или пост във вашия двор .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-ornaments/1019005251.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.