Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Орнаменти за косене на трева >> Content

Как да се изгради една дървена количка Flower Cart

A дървена количка hearkens обратно към стария свят метод на теглене до и от градина. Докато повечето съвременни градинари имат по-ефективни средства за превоз на градинарство материали , старомодна дървена количка прави декоративно допълнение към пейзажа . Направете своя собствена количка за използване като плантатор и даде вашата градина уникален и селски вид. Можете да изгради своя собствена , за пари за долар в сравнение с това, което можете да си купите един за от градински център . Нещата ще трябва
лист от шперплат
Ролетка
String
Saw
2 -по- 2 шпилки ( 2 )
бормашина
6 - инчов поцинкована болт <Бразилски > 2-1/2 инчови винтове
отвертка
Шкурка
Wood петна или боя
Paintbrush

Покажи повече инструкции
е. 1

Начертайте кръг на лист от шперплат - поставете кръга в един ъгъл , така че можете да използвате останалата част от шперплат за кофа рамката. Ако не разполагате с шаблон , вратовръзка низ около молив и задръжте низ края на една половината от желания диаметър на колелото . Радиус 3 -инчов означава колело ще бъде 6 инча в диаметър . Задръжте низа на място в центъра и да се премести на молива в кръг около централната точка .

2

Измерете кофа пода и страничните панели . Подът може да бъде с дължина 12 см и ширина 8 инча , а двете странични панели ще са с дължина 12 инча и пет инча високи. За този пример , предните и задните панели ще бъдат осем инча широки и 5 инча височина , за да държат почвата растение.


3

Нарежете изготвени фигури от шперплат с трион. < Бразилски>
4

Пробийте три дупки по дължината на всяка страна на ръба на кофа дъното, около 1/2-inch от ръба . Страничният панел ще бъде наравно с ръба на кофа етаж. Пробийте два отвора на предния и задния ръб на кофа етаж за тези панели.
Видео 5

Винтови страничните панели на място с 2-1/2 инчови винтове , ги държи наравно с кофа етаж. Пробийте дупка от предния панел в края на страничния панел и след това я завийте на място. Повторете за задния панел .

6

Нарежете два 2 -по- 2 шпилки 30 инч в дължина.

7

Обърни кофата отново и подредят шипове по протежение на дъно. Краищата на гърба трябва да се простират покрай задната част на кофата по външния ръб около 10 инча. Винтовете трябва да се съберат в предната част на кофата , образувайки триъгълник с достатъчно място за колелото, за да седне между него. Пробиват се отвори по шпилките след това да ги осигуряват на място с винтове в кофа етаж.

8

Пробийте дупка през предните 2 -по- 2 шпилки в съответствие с колелото . Закрепете колело в място с 6 - инчов поцинкована болт.

9

Нарежете останалите 2 -по- 2 родословни парчета в стълбове около 6 инча висок . Поставете публикации в задната част на кофата , така че количката разположени под ъгъл надолу на предното колело . Закрепете постовете на кофа етаж от шофиране винт на място.

10

Пясъчни надолу всички необработени ръбове на количката .
Продажба и Наем
От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-ornaments/1019005244.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.