Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Косачки >> Content

My Kohler 25 HP няма да заредите батерията

Kohler 25 конски сили двигатели се използват за захранване за трева превозни средства , като например Cub Cadet Трактори за косене . Освен това, тези двигатели Kohler мощност до батерии, за да доставят електричество на Трактори за косене на " различни функции като блейд контрол и операционни лампи. Те не могат да го направят , обаче, ако на двигателя Kohler няма да заредите батерията. Кабелна батерия и Terminals

Вашият двигател Kohler е свързан с батерията чрез кабел на батерията и проводници до положителни и отрицателни терминали. Положителното е, обикновено червено, докато негативната страна е черна. В отрицателен заряд служи като основание . Ако жиците са кръстосани , такса не ще достави на батерията. Повредените кабели също ще предизвикат искрене или не успяват да доставят срещу заплащане. Изводите на батерията може да се превърнат и корозирали с течение на времето , намесвайки се с предаване на напрежението на батерията. Почистете клемите и кабелните връзки с твърда четка тел и сода за хляб .


Regulator - Rectifier

The изправител - регулатор на двигателя регулира напрежението става от двигателя друг източник , като батерията . А не е токоизправител регулатор ще предотврати напрежение от достигане на батерията . Ако токоизправител не е правилно заземен , напрежението може да дъга преди достигането на батерията.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1019045364.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.