Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Косачки >> Content

Как да настроите Троя Bilt - Wide Mulcher

Много Троя - BILT косачки имат възможност за натискане на окосената трева обратно върху моравата като мулч вместо улов на окосената трева за изхвърляне. Можете да регулирате мулчер на вашия Троя - Bilt косачка и да го имат в работно състояние , като се премахне Кош за трева и промяна щепсела на мулч и задната врата от отговорност. Вие не се нуждаят от тревата опит отстраняване на проблеми машина, за да настроите вашата Троя - Bilt косачка . Инструкции

1

премахнете трева Ловецът привързаността на Троя - BILT си . Повдигнете вратата на задно изхвърляне на долната част на гърба на косачката .

2

Откопчайте център върха на трева Ловецът чантата от вътрешната страна на рамката на косачката е .

<Бразилски > 3

Изключете пластмаса канал тревата чантата си от куките , които съществуват на рамката. Тези куки могат да се отделят, използвайки ръцете си, също .

4

Издърпайте чанта кош за трева край на косачката .

5

Уверете вратата на задно изхвърляне е все още в праведните позиция. Плъзнете в мулчиране преграда , докато щракне на място . Преграда The мулчиране е правоъгълна пластмасова фигура, която идва като стандартно оборудване и вмъква вертикално на вратата на задно изхвърляне .

6

Затворете вратата на задно изхвърляне .

7

Уверете се, че улея странично изхвърляне е била отстранена от косачката . Намерете щепсела мулчиране в лявата част на косачката , точно до колелото . Тя е тъмна пластмаса парче над рамката на косачката , че се издига и се затваря на панта . Повдигнете щепсела на мулчиране и плъзнете куки улея е странично изхвърляне на разстояние от панта щифт под възела на мулчиране щепсел .

8

Издърпайте улея странично изхвърляне от косачката .

9 < стр. > Долна щепсела на мулчиране и гарантира вратата на задно изхвърляне е затворен. Косачката е сега правилно настроени за мулчиране .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1019005099.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.