Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Косачки >> Content

Косачка хидростатична трансмисия поддръжка

Хидростатични скоростни позволяват косачка толкова подготвени да работят без задлъжнялостта , че предаването на автомобила има . Системата за задвижване работи на плочи налягане в отговор на педала на газта , и това ги прави много отзивчив и маневрен . Въпреки това, те ще се нуждаят от поддръжка. За разлика от една кола , това не е въпрос на шофиране надолу към местната гаража. Поддръжка Предаването често трябва да бъдат определени на място . Oil вискозитет и Упътвания за уебсайт Quality

John Deere е препоръчва избора масло вискозитет на базата на температурата на въздуха диапазон. По принцип тя препоръчва SAE 20W- 50 за температури на въздуха между 122 градуса по Фаренхайт и -2 F - което обхваща повечето ситуации - но това само подчертава високото качество на масло: Да не се смесват с други масла , не " био - масло" и не " Type F " (червен ) автоматична трансмисия течност . При проверка на нивата на маслото , John Deere препоръчва тя да бъде 1 3 /4 до 2 инча под върха на гърлото на резервоара за масло пълнител.


Смяна на маслото и филтъра

The първата стъпка за смяна на трансмисионното масло и масления филтър е отдаване под наем охладят двигателя . След това идва и отстраняване на масления филтър , като го завъртите по часовниковата стрелка , по възможност с помощта на маслен филтър ключ, и то като на разстояние съединителя . Маркучът за подаване на гърба на съединителя не се откачи и ще можете да се отцеди трансмисионното масло в голям контейнер. Поддръжка Tractor писател Роналд Флоренция казва има достатъчно голям тиган за събиране на маслото , а след това съоръжения достатъчно големи, за да го съхраните , са най-трудните части на работата. След смяна на щепсела и поставяне на нов филтър , единствената стъпка е да запълни резервоара за трансмисионно масло до препоръчителната дълбочина.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1019005083.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.