Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Косачки >> Content

Как да се започне Electronic Ignition косачка

Косачки за тревни площи Riding разполагат с електронно запалване , което позволява на потребителя лесно да се пуска и спира машината. Някои разходка зад косачки също предоставят електронни запалвания , докато други имат издърпайте шнурове . Започването на езда или мотоблок косачка с помощта на електронно запалване намалява количеството на стрес и напрежение , свързано с косачки , които изискват дърпане с въже , за да работят . Нещата ще трябва
Key MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
езда косачки

1

Седнете в седалката на водача, и се уверете, че ръчната спирачка е настроен и рязане остриета не са ангажирани . Ако косачка езда има избираеми предавки , поставете лоста за превключване на предавките в неутрално положение .

2

Преместете лоста на газта в положение на смукача , ако двигателят е студен и не е наскоро е бил разработен . Нагласете лоста на газта до точката на средата на пътя между тече и се задуши , ако двигателят е наскоро се движи и е топло .


3

Завъртете ключа за запалване в положение старт. Продължи завъртане на ключа , докато усетите известно леко съпротивление . Освободете клавиша , когато двигателят запали или след пет секунди. Не дръжте ключа в началната позиция за повече от пет секунди, за да се намали възможността за повреда на стартера и източване на батерията.

4

Изчакайте 10 секунди, ако косачката не започне и завъртете ключ към началната позиция . Освободете клавиша , когато двигателят запали . Оставете двигателя да работи в продължение на няколко секунди и след това бавно намаляване на дросела в позиция на писта .


Мотоблок косачка

5

Движете косачката до равна повърхност и да се избегне стартирането на косачката в висока трева , тъй като това може да повлияе на въртенето на перките и се намесва с начална .

6

Застанете зад кормилото на косачката . Класиране напред и хванете , които управляват лопатките бара , над и леко напред на кормилото , и го издърпайте назад към кормилото . Задръжте бара на място, докато започне .

7

Дръжте едната си ръка здраво на контролната лента и дръжка бар и да достигне напред с другата ръка и завъртете ключа за запалване . Завъртете ключа към началната позиция , докато усетите леко съпротивление . Задръжте ключа в начално положение, не по-дълъг от пет секунди , или така и след това отпуснете .

8

Завъртете ключа в положение старт отново ако двигателят не започне за първи път. Задръжте бутона не по-дълъг от пет секунди и отпуснете , когато двигателят запали . Оставете косачка двигателя да загрее за няколко секунди преди да започне да окосена трева .


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1019005012.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.