Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Косачки >> Content

Как да спечелим една косачка висше от земята

Можете да регулирате височината на палубата на вашата косачка , за да намали тревата по-висока или по-ниска . Повечето косачки имат множество настройки за височина , за да избирате от . Ако зададете на косачката -висока , най-вероятно ще трябва да се косят тревата по-често. Добро правило да следват е 1/3 правило. Нарежете 1/3 от общата височина на тревата всеки път, когато косите . Така че, ако тревата е 3 инча височина , опитайте се да не правя повече , отколкото на първия топ сантиметър от тревата. Инструкции

1

Изключете багажника на свещта от запалителната свещ , обикновено се намира в предната част на двигателя. Това ще попречи на косачката от случайно стартиране , докато повишаване на височината на рязане на палубата косачка .

2

Намерете лостовете за регулиране на височината на всяко от колелата . В зависимост от марката и модела , разходка зад косачки може да има един , два , или четири лостове за регулиране на височината .


3

Отключете всеки лост корекция от прореза за сегашната си височина . Натиснете всеки лост напред или назад, за да се повиши палубата косачката на тревата по-високо от земята. Обърнете се към вашия ръководство на потребителя за конкретни посоки за регулиране на височината.

4

Уверете всеки Лостът за регулиране е осигурено в нова степен за по-висока настройка. Уверете се, че всеки лост се регулира също така и при една и съща настройка на височината.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1019005004.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.