Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Поддръжка за косене на трева >> Content

Как да се вземат определени Large Oak Tree

Дъбови дървета са податливи на много болести , включително цератоцистис , антракноза , endothia гангрена и сърцето гниене. При някои заболявания , като брашнеста мана , могат да бъдат контролирани , други убиват дърво и изискват отстраняването му . В повечето случаи , като един дъб надолу може да бъде направено без професионална услуга дърво отстраняване . Въпреки това, не се премахне дървото по своему. Необходима е помощ за да събере клонове , задръжте една стълба и да се гарантира вашата безопасност. Нещата ще трябва
Стълба
Tree машинки
Chainsaw
Helper

Покажи повече инструкции

1

Разглеждане на района около дървото. Виж за близките електрически кабели или други сгради или обекти, които дървото или нейните клонове може да удари , тъй като те попадат . Премахнете всички обекти в потенциална област за кацане на дървото . Ако електрическите линии докосват клоните на дърветата или са в обсега на неговото балдахин , свържете се с местния електрическа компания и професионален дърво отстраняване ; Никога не се опитвайте да падна едно дърво с живи електропроводи наблизо себе си.

2

Lean стълба срещу дънера на дървото. Кажете си помощник, задръжте основата на стълбата стабилно. Тя се изкачи с ножицата на дърветата и премахване на всички от най-малките клонове . Clip големи клони по-близо до багажника , колкото е възможно . Използвайте резачка ако клон е прекалено дебел за стригане . Повторете, докато всички клонове са отстранени .


3

Слез и премахване на стълбата . Нарежете хоризонтално , V -образен клин раздел , известен като изрязан от багажника на няколко метра над земята с резачката да контролират по какъв начин той попада - дървото трябва да падне в посоката на разреза , но това не винаги е предвидима , така че бъдете нащрек и да има бягство път набор за всяка възможност . Разходка из до другата другата страна и видях през багажника на същото ниво като средата на V до кройката е напълно през багажника и тя пада на земята.

4

Slice багажника и по-големите клонове на дървени трупи от управляем размер с резачката . Купчина ги в ъгъла на двора си , за да се използва като дърва за огрев . Разделете по-малки клони за подпалки или да отхвърлите с вашия двор отпадъци.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1019045088.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.