Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Поддръжка за косене на трева >> Content

Съвети за Epsom Salt

английска сол не е сол , но се състои от чиста минерална съединение на магнезий и сулфат. Магнезиевият сулфат и прави английска сол естествена алтернатива на използването на сурови продукти, акне по кожата или опасни продукти като пестициди в градините . Например , магнезий лесно абсорбира в кожата , за да се укрепи здравето . Sulfate работи за изчистване на токсините и да абсорбира хранителните вещества . По този начин, с помощта на английска сол осигурява много предимства . Здраве

В допълнение към премахване на стреса , английска сол има и други ползи . За облекчаване на болка, подуване , навяхвания и синини, накисва във вана с топла вода, смесена с две чаши английска сол . За медицински състояния , като подагра , можете да се намали възпалението чрез добавяне на 2 до 3 супени лъжици . на английска сол в топла вода --- толкова горещо, колкото е удобно --- и се накисва за около 30 минути.


Garden

Дом може да включва закупуване на продукти като торове и инсектициди спрей. Английска сол , обаче , може да замени тези продукти. Например , производителите добавят английска сол в повечето растителни храни . По този начин, вместо да се използва тор , можете да поръсите английска сол на зеленчуци, стайни растения и цветя веднъж седмично, за да помогне при хранене. Също така, преди засаждане градина , поръсва се с чаша английска сол на 100 квадратни метра , за да се подпомогне с торене . Освен че помагат растенията се развиват , използвайте английска сол в градината и на тревата , за да се запази вредители по растенията далеч вместо наемане на разяждащи химикали . Използвайте 1 супена лъжица. Английска сол за галон на вода на рози да обезсърчава вредители. Можете също така да добавите 1/2 чаша английска сол в почвата , за да насърчи растежа на розовите храсти.

От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1019044941.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.