Home & Garden >> у дома градина >> Garden & Lawn >> Поддръжка за косене на трева >> Content

Как да намерите Buried разпръсквач Head

Подземни разпръсквателни системи често са инсталирани в дворове и дори могат да бъдат на таймери , така че собствениците не трябва да се притеснявате за тях включвате . Въпреки това, тези системи понякога се повредят , трябва да бъдат премахнати или заменени , или дори просто трябва да се намира , ако няма на картата на системата. За да усложни нещата , на спринклерни глави могат да бъдат напълно скрити под земята , ако те са потънали или отломки е изградена върху тях. Следователно, вие ще трябва да намерите всяка глава с друга стратегия освен просто търсите . Нещата ще трябва
мярка Tape
Small лопата MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Измерване

1

Завъртете водата на цялата си система за напояване . Завъртете копчето за контрол главната стрелка с ръката си, докато водата струи от всички работни спринклерни глави .

2

Обърнете внимание на местоположението на работните глави за пръскачки . Съмнителното неработен главата трябва да е близо или по възможност в съответствие с други работни глави за пръскачки . Ще има необичайно голяма разлика между главите , където се намира погребан главата.


3

Изключете водата на противопожарната система чрез завъртане на главната управляваща посока на часовниковата стрелка с ръката си , докато водата вече не струи от спринклерни глави .

4

Измерете разстоянието между две работни дъждовални дюзи с необичайно голямото разминаване между тях. Имайте предвид, това измерване , тъй като това е това, което е необходимо, за да се определи местоположението на зарови глава в голямата разлика .

5

Измерете разстоянието от работната глава до погребан главата към мястото на следващата работи главата . Мярка за разстоянието, което е отбелязано в предишната стъпка. Това ще ви отведе до мястото на погребан главата.

6

Clear далеч мръсотията , покриваща погребан главата с малка лопата.


Metal Detector
< Бразилски> 7

Включете спринклерна система чрез завъртане на копчето на основната контрола обратно на часовниковата стрелка с ръка.

8

Обърнете внимание на каквито и да било големи пропуски в противопожарната система . Това може да се посочи , заровени глави за пръскачки .

9

Изключете спринклерна система чрез завъртане на главната управляваща посока на часовниковата стрелка .

10

Hover метален детектор над заподозряното района , съдържащ погребан спринклерна глава . A " бип " или съобщение за дигиталния дисплей на металдетектора ще указва местоположението на метална пръскачка и всякакви водни линии , работещи към и от погребан спринклерна главата.

11

Премахнете мръсотията , покриваща пръскачката главата с помощта на малка лопата.


От:http://bulgarian.98905.com/garden-lawn/lawn-maintenance/1019044589.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.